Antena Meniu Search
x

Video Mister total după atacul din Centrul Vechi. Mai mult moartă decât vie, o tânără a agonizat într-o baltă de sânge în scara blocului, până a auzit-o cineva. Primele ipoteze

Un atac de o cruzime ieşită din comun a pus pe jar toată poliţia Capitalei. O tânără de 25 de ani a fost găsită mutilată, într-o scară de bloc din Centrul Vechi, iar atacatorul sau atacatorii sunt de negăsit. Zona era plină de turişti şi oameni care au petrecut acolo până dimineaţa. Chiar şi aşa nimeni nu a putut da detalii despre suspecţi. Imaginile, primite pe Fii Observator, au un puternic impact emoţional.

Cristi Popovici
de Cristi Popovici

la 25.02.2024, 19:11

Vezi și

"Persoană de sex feminin, între 20-30 de ani, cu faţa tumefiată. Baltă de sânge, 30 de centimetri minim! Minim pierdut jumătate de litru de sânge!", au transmis martorii în apelul la numărul de urgenţă 112.

Tânără atacată barbar în Centrul Vechi

Tânăra a fost gasită într-o baltă de sânge, într-un bloc din Centrul Istoric. Primii care au ajuns la ea au fost doi poliţişti locali, anunţaţi de o locatară care a auzit victima agonizând. Era ora 4.30 dimineaţa: "Uită-te la mine puţin! Cum te cheamă? Cine ţi-a făcut asta, draga mea? Cine ţi-a făcut asta? Spune-ne, te rog!"

Imaginile primite pe Fii Observator sunt mărturia unui atac brutal, plin de cruzime. În stare de semi-inconştienţă, victima desfigurată nu a reuşit să le spună medicilor ce a păţit. "S-a vehiculat cuvântul crimă! Şi asta m-a oripilat! Se vede că femeia nu mişcă, era sânge, toţi de acolo au crezut că a fost înjunghiată! M-au oripilat imaginile!", povesteşte un martor.

Pe acelaşi subiect

Imediat, zona a fost împânzită de criminalişti şi jandarmi. "Poliţiştii caută imagini surprinse de camerele de supraveghere din Centrul Vechi pentru a reconstitui momentele premergătoare agresiunii. La acest moment, ei cred că fata a fost atacată la întâmplare de cineva de pe stradă", transmite Cristi Popovici, reporter Observator.

Fata, găsită mai mult moartă decât vie

Surse din anchetă au declarat pentru Observator că agresiunea s-ar fi întâmplat într-un loc neacoperit de camere video şi, de acolo, a fost adusă în scara blocului în care a fost găsită mai mult moartă decât vie.

"Victima a fost transportată în stare gravă la spital, iar medicii spun că este un miracol că a supravieţuit atacului barbar. Recuperarea ei va dura însă câteva săptămâni. A ajuns în urgenţă cu multimple leziuni faciale şi traumatisme la nivelul corpului", adaugă Cristi Popovici, reporter Observator.

După lăsarea întunericului, zona devine periculoasă, spun angajaţii teraselor, care se tem pentru siguranţa lor. "Eu vin dimineaţa, preiau marfa şi aici.. Decât eu cu drogaţii! Da, drogaţi! Nu sunt forţe de ordine. Nu vezi un poliţist. Noi terminăm aici, nu e nimeni pe stradă!", se plânge angajatul unui restaurant din Centrul Vechi. "Săptămâna trecută, a intrat unul şi n-am fost atente şi ne-a furat nişte bani!", spune altcineva.

Nu se ştie cine a atacat-o pe tânără

Poliţiştii nu au momentan un suspect şi nici nu ştiu dacă tânăra a fost atacată de unul sau mai mulţi agresori. Nu se ştiu nici motivele. Aşteaptă ca fata să-şi revină pentru a putea să le răspundă la întrebări.

Dacă aveţi informaţii sau imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe Fii Observator, folosind aplicaţia Observatornews sau Whatsapp, la numărul 0722.699.800. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 7 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Fii Observator » Mister total după atacul din Centrul Vechi. Mai mult moartă decât vie, o tânără a agonizat într-o baltă de sânge în scara blocului, până a auzit-o cineva. Primele ipoteze