Antena Meniu Search
x

Video Femeia care și-a bătut fetița până a fugit de acasă, în pădure, recunoaște că a lovit-o. "Nu sunt o mamă atât de de denaturată"

Dispariţia unei fete de 14 ani a scos la iveală bătăile crunte din familie. Copila a fost găsită de salvatori în pădure după ore bune, iar fata le-a mărturisit că nu vrea să se întoarcă acasă. La spital, medicii au descoperit pe corpul ei urme de lovituri şi vânătăi. Iar autorităţile au luat o decizie incredibilă: au fost emise ordine de restricţie ca părinţii să nu se apropie de copil. 

de Redactia Observator

la 13.01.2023, 19:49

Vezi și

Dispariţia a fost anunţată la 112 chiar de mamă, care le-a spus anchetatorilor că fata s-ar fi dus la un prieten, dar nu a mai venit acasă. Bănuia că ar fi fugit la iubitul ei. Când femeia a ajuns acolo, însă, copila a sărit pe geamul locuinţei şi a luat-o la fugă pe dealuri. Zeci de poliţişti şi salvatori voluntari au pornit în căutarea ei. 

Au găsit-o după câteva ore într-o pădure din apropiere, îngheţată şi speriată, şi au dus-o la spital. Aici, medicii au aflat cealaltă parte a poveştii: copila fusese bătută crunt de părinţi. "A primit diagnosticul de contuzie şold drept şi multiple echimoze", a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Focșani, Alina Cosma.

"A fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere, ameninţare şi violenţă în familie. De asemenea, pe numele părinţilor au fost emise ordine de restricţie", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Morariu. Părinţii au, însă, o altă variantă. Spun că totul a pornit de la o relaţie pe care tânăra a început-o cu băiatul la care a fugit. Mama nu ar fi fost de acord.

Totul ar fi pornit de la relaţia fetiţei, susţine mama

Pe acelaşi subiect

"I-am zis, «nu e bine, de ce ai facut aşa, cum să mergi aşa. Mami, nu e adevărat. Cum nu e adevărat...» I-am dat două palme, i-am suspendat telefonul. N-am cum să te las de bună voie să mergi la el, când tu trebuie să mergi la şcoală. Nu sunt o mamă care să mi-i bat (copiii), nu sunt o mamă atât de denaturată", a spus mama fetiţei. Copila a fost externată şi a ajuns în grija statului. 

"Ea se află într-un centru specializat din subordinea DGASPC Vrancea urmând a fi inclusă într-un program de evaluare şi consiliere psihologică", a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Vrancea, Adina Lăscan.

Părinții mai au 3 copii acasă, iar inspectorii de la Protecția copilului vor face verificări. Şi Poliţia continuă cercetările. La finalul anchetei, se va stabili dacă fata se va mai întoarce în familie sau rămâne în grija statului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Femeia care și-a bătut fetița până a fugit de acasă, în pădure, recunoaște că a lovit-o. "Nu sunt o mamă atât de de denaturată"