Antena Meniu Search
x

Video Fetița de 13 ani din Bistrița, găsită înghețată de frig într-o pădure, după trei zile de căutări. A fugit de acasă de frica mamei

Deznodământ cu final fericit pentru o copilă de 13 ani, din Bistriţa, care era de negăsit de 3 zile. Fata a fost descoperită teafără de nişte localnici într-o casă părăsită dintr-o pădure. Avea la ea o carte, o lanternă şi apă. Le-a spus oamenilor care nu au încetat să o caute că a fugit de acasă de teama mamei ei. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 11.01.2023, 14:19

Vezi și

Fetița, în vârstă de 13 ani, din Bistrița, care era dispărută de trei zile, a fost găsită. Copila era într-o anexă, din mijlocul unei păduri, înghețată și cu hainele ude. Avea la ea o lanternă și o carte cu povești. Minora le-a mărturisit celor care au găsit-o, că a fugit de acasă de frica mamei ei. Nu ar fi pentru prima dată când fata ar avea neînțelegeri cu cea care i-a dat viață. Momentan, aceasta se află într-un centru de minori, până când cei de la Protecția Copilului vor stabili unde va merge. Fetița își dorește să locuiască cu bunica ei.

Alex Prunean, reporter Observator: Imediat după ce a fost găsită, minora a fost dusă la o ambulanță pentru a-i fi evaluată starea de sănătate, iar în acest moment este internată într-un centru de minori din orașul Năsăud. Dispariția fetei a fost anunțată, duminică, de mătușa acesteia. Imediat după sesizare, copila a fost căutată neîncetat atât de polițiști, jandarmi, cât și de voluntari. Pentru că în momentul când a plecat de acasă era noapte, iar fata era îmbrăcată extrem de subțire și temperaturile de afară nu erau ridicate, oamenii s-au gândit la un deznodământ nefericit. Ieri, însă, în cea de-a treia zi de căutări, o familie a reușit să o găsească într-o anexă din mijlocul unei păduri.

Fata era aproape înghețată de frig, avea toate hainele ude, iar în mână avea o lanternă și o carte de povești. Le-a spus oamenilor respectivi că a plecat de acasă din cauza neînțelegerilor pe care le-a avut cu mama ei, speriată fiind de amenințările acesteia. Nu este pentru prima dată când fata fuge de acasă, din cauza relației tensionate pe care o are cu mama. Nu de puține ori, a și bătut-o, de aceea cei de la Protecția Copilului se gândesc dacă fata se va mai întoarce acasă sau va fi dată în grija bunicii, despre care spune fata că este singura, care se îngrijorează de starea ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Fetița de 13 ani din Bistrița, găsită înghețată de frig într-o pădure, după trei zile de căutări. A fugit de acasă de frica mamei