Antena Meniu Search
x

Video Femeia din Constanţa care a murit, căzând de la etajul 6, se întorsese în foc după un laptop, unde avea pozele cu băiatul ei decedat

Imagini şocante au fost surprinse în această dimineaţă la Constanţa. O femeie a căzut în gol de la etajul şase al unui bloc din centrul oraşului ca să scape din calea flăcărilor, care îi cuprinseseră locuinţa. Vă avertizăm că urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 16.02.2021, 16:46

Vezi și
  • Incendiu puternic într-un apartament din Constanţa
  • O femeie a căzut de la etajul şase

Incendiul din Constanţa a izbucnit în jurul orei 9, iar la faţa locului a ajuns imediat prima maşină de pompieri. Rămasă captivă între flăcări, proprietara apartamentului a încercat să se salveze sărind pe balcon, sub privirile trecătorilor şi ale pompierilor.

Medicii au încercat să o resusciteze, însă impactul cu solul i-a fost fatal. Soţul femeii a ieşit singur din imobilul cuprins de flăcări. Din primele informaţii se pare că incendiul ar fi izbucnit de la o lumânare pe care femeia o aprindea pentru fiul ei, care murise de puţin timp. 

Femeia ar fi reuşit iniţial să iasă din casă, dar s-a întors în apartament după un laptop şi a rămas blocată. A încercat să se salveze ieşind prin balcon, dar a căzut de la etajul 6. În momentul respectiv un prim echipaj de pompieri reuşise să ajungă, dar totul s-a petrecut atât de repede încât militarii nu au avut timp să intervină. În laptop ar fi avut pozele cu băiatul ei care s-a sinucis în urma cu o lună. 

Firul intervenției, începând cu apelul efectuat la 112

Referitor la incendiul produs în această dimineață în municipiul Constanța, care s-a manifestat într-un apartament situat la etajul 6 al unui bloc de locuințe, au fost făcute următoarele precizări:

Apelul la numărul unic de urgență 112 a fost preluat de dispecerul ISU Constanța la ora 09.14, iar la ora 09.15 au fost alertate simultan următoarele echipaje: 1 ambulanță SMURD tip B2, 2 autospeciale de stingere și 1 autoscară.

Ambulanța SMURD tip B2 și cele 2 autospeciale de stingere au fost alertate din cadrul Detașamentului de Pompieri Sublocotenent Fripis Marius Daniel Constanța Oraș, care se află la aproximativ 2 kilometri față de locul producerii incendiului. Primul echipaj care a ajuns la locul intervenției a fost ambulanța SMURD tip B2, la ora 09.21.

Având în vedere că la Detașamentul de Pompieri Sublocotenent Fripis Marius Daniel Constanța Oraș nu există autoscară, aceasta a fost alertată din cadrul Detașamentului de Pompieri Palas. Autoscara a ajuns la locul intervenției la ora 09.27, distanța parcursă fiind de 8 km. Ora la care femeia s-a desprins de la balcon a fost 09.25.

Forțele aflate la locul intervenției în momentul sosirii autoscării erau 2 autospeciale de stingere, 1 ambulanță SMURD tip B, precum și 2 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

La nivelul județului Constanța există 3 autoscări, repartizate astfel încât să acopere întreaga zonă de competență, astfel: Cernavodă, Medgidia și Constanța.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Femeia din Constanţa care a murit, căzând de la etajul 6, se întorsese în foc după un laptop, unde avea pozele cu băiatul ei decedat