Antena Meniu Search
x

Video Femeia din Galaţi care şi-a abandonat copilul de 9 ani în spital, dispărută de mai bine de 24 de ore. Tatăl băiatului a fost cel care şi-a reclamat soţia la Poliţie

Gest inexplicabil al unei mame! O femeie din Galaţi şi-a abandonat copilul de 9 ani pe holurile spitalului. Cadrele medicale l-au observat după câteva ore pe băiat și au luat legătura cu tatăl lui.

de Adrian Obreja

la 18.02.2024, 19:26

Vezi și

Totul s-a întâmplat în cursul zilei de ieri, 17 februarie, la Spitalul de Urgenţă pentru copii din Galaţi, acolo unde femeia în vârstă de 39 a venit de mână cu fiul ei la celălalt copil pe care îl are, o fată. După vizita care a durat doar câteva minute, femeia a plecat intenţionat fără cel mic, şi-a abandonat practic copilul pe secţia spitalului. Medicii au sesizat acest lucru abia după câteva ore când au observat că acel băiat era singur şi nesupravegheat.

Au sunat la numărul de telefon din fişa de internare a fetei, sora băiatului, şi au vorbit cu tatăl copilului care a venit imediat la spital. Tot el a sunat la Poliţie şi a reclamat faptul că soţia lui i-a abandonat băiatul în spital. Femeia este căutată de poliţişti de mai bine de 24 de ore, nimeni nu dă de urma ei pentru a fi audiată. Poliţia a sesizat Direcţia pentru Protecţia Copilului care, cel mai probabil, săptămâna viitoare va porni o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Femeia din Galaţi care şi-a abandonat copilul de 9 ani în spital, dispărută de mai bine de 24 de ore. Tatăl băiatului a fost cel care şi-a reclamat soţia la Poliţie