Antena Meniu Search
x

Femeia dispărută în papuci şi pijama din faţa casei a fost găsită moartă pe un câmp din Neamţ

Deznodământ tragic în cazul dispariţiei unei mame din Neamţ. Femeia a fost dată dispărută cu doar o zi în urmă de către fiica sa. Chirilă Maria, o femeie de 68 de ani, din Pîngărați, a ieşit din casă încălţată în papuci şi îmbrăcată în pijamale şi apoi nu a mai văzut-o nimeni.

Deznodământ tragic în cazul dispariţiei unei mame din Neamţ. Femeia a fost dată dispărută cu doar o zi în urmă de către fiica sa.

Chirilă Maria, o femeie de 68 de ani, din Pîngărați, a ieşit din casă încălţată în papuci şi îmbrăcată în pijamale şi apoi nu a mai văzut-o nimeni.

Femeia a dispărut în papuci şi pijamale

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina a fost identificată femeia de 68 de ani, din Pângăraţi, fiind găsită decedată în extravilanul localităţii Pângăraţi, informează ziarpiatraneamt.ro.

Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ în vederea efectuării necropsiei, fiind demarate cercetări în acest sens.

Poliţiştii au găsit-o pe câmp

În urmă cu doar o zi, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri din cadrul I.P.J. Neamţ şi cei ai Secţiei de Poliţie Gîrcina informează că au desfăşurat activităţi de căutare în vederea depistării unei femei în vîrstă de 68 de ani, din localitatea Pîngărați.

“La data de 19 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au fost sesizați de o femeie de 47 de ani, din Pîngărați cu privire la faptul că mama sa Chirilă Maria, de 68 de ani, a plecat de la domiciliu, fără a mai reveni. La data dispariţiei, femeia era îmbrăcată în pijama şi era încălţată cu papuci de culoare deschisă", se arată în comunicatul Poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Femeia dispărută în papuci şi pijama din faţa casei a fost găsită moartă pe un câmp din Neamţ