Antena Meniu Search
x

Video Femeie atacată și pusă la pământ de un câine agresiv, după ce un trecător i-a smuls din mână bățul cu care se apăra. Martorii au filmat și au râs

Scene şocante surprinse pe o stradă din oraşul Nehoiu, judeţul Buzău. O bătrână care se apăra de un câine agresiv cu un băţ, a fost dezarmată de un trecător şi apoi atacată de animalul care a pus-o la pământ. Martorii care au surprins toată scena chiar râd când observă că femeia a fost muşcată. Imaginile au fost distribuite ulterior intens pe reţelele de socializare.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 17.03.2023, 13:27

Vezi și

IPJ Buzău a confirmat faptul că imaginile sunt filmate în Nehoiu, însă nu s-a depus încă nicio reclamațieîn acest sens. Cu toate acestea, oamenii legii fac cercetări pentru a afla condițiile în care s-a întâmplat atacul.

Au fost reacții dintre cele mai diverse în mediul online, de la cei care condamnă că niciunul dintre cei care au fost de față nu au intervenit în sprijinul bătrânei, în timp ce alții condamnă că bărbatul i-a luat bățul din mână. Unii internauți susțin însă că femeia obișnuia să atace animalele cu pietre sau crengi, iar bărbatul ar fi fost chiar stăpânul câinelui. Alții susțin că femeia a fost cea care a provocat animalul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Femeie atacată și pusă la pământ de un câine agresiv, după ce un trecător i-a smuls din mână bățul cu care se apăra. Martorii au filmat și au râs