Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Femeie din Botoşani biciuită de soţ după ce a încercat să facă o glumă

O femeie în vârstă de 45 de ani, din satul Cătămăreşti Vale (Botoşani), a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătută şi biciuită de soţul ei. Totul ar fi pornit de la o glumă pe care femeia a încercat să o facă cu bărbatul.

de Alin Tarnovschi

la 31.05.2019 , 14:40

Femeie din Botoşani biciuită de soţ după ce a încercat să facă o glumă Femeie din Botoşani biciuită de soţ după ce a încercat să facă o glumă - Profimedia Images / Ilustraţie

O femeie în vârstă de 45 de ani, din satul Cătămăreşti Vale (Botoşani), a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătută şi biciuită de soţul ei.

Totul ar fi pornit de la o glumă pe care femeia a încercat să o facă cu bărbatul.

Femeia locuieşte cu soţul ei la o stână din Cătămăreşti Vale, comuna Mihai Eminescu. Cei doi sunt căsătoriţi de 27 de ani şi au mai multe oi şi capre de care au grijă toată vara.

Articolul continuă după reclamă

În urmă cu câteva zile, bărbatul i-a spus soţiei sale să meargă să mulgă oile, moment în care femeia l-a întrebat în glumă: 'şi dacă nu vreau?'.

Pe acelaşi subiect

Răspunsul soţiei l-a înfuriat la culme pe bărbat, iar acesta a snopit-o în bătaie pe femeie.

Soţie biciuită fără milă, în Botoşani, după o glumă

A lovit-o cu pumnii şi cu picioarele, iar la un moment dat a pus mâna pe un bici şi a lovit-o pe femeie de mai multe ori, notează monitorulbt.ro.

Disperată, femeia a luat-o la fugă şi a ajuns la casa mamei sale, acolo unde a stat timp de câteva zile, în speranţa că durerile o vor lăsa.

Pentru că rănile s-au agravat, femeia a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a fost transportată cu o ambulanţă la spital.

În faţa medicilor, victima a povestit tot ceea ce i s-a întâmplat, astfel că medicii au anunţat Poliţia.

'Pacienta prezenta numeroase contuzii, echimoze şi traumatisme, vechi de câteva zile. Declarativ, a fost victima unei violenţe domestice, fiind internată şi anunţată poliţia', a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele soţului pentru violenţă în familie.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Femeie din Botoşani biciuită de soţ după ce a încercat să facă o glumă