Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie din Constanţa a primit o diplomă de la Poliţie după ce a găsit 20.000 de lei pe stradă şi i-a înapoiat

O femeie din Constanţa a primit o diplomă de la Poliţie după ce a găsit pe stradă 20.000 de lei pe care i-a înapoiat fără să stea pe gânduri.

de Redactia Observator

la 16.01.2018 , 11:59

Femeia din Constanta a primit o diploma de la Politie dupa ce a inapoiat banii

O femeie din Constanţa a primit o diplomă de la Poliţie după ce a găsit pe stradă 20.000 de lei pe care i-a înapoiat fără să stea pe gânduri.

Potrivit poliţiştilor, pe 12 ianuarie, o femeie de 83 de ani, din Constanţa, a făcut o sesizare după ce a pierdut pe stradă aproximativ 20.000 de lei.

După două zile, o femeie în vârstă de 53 de ani, tot din Constanţa, s-a prezentat la Secţia 1 Poliţie şi a adus-o o pungă în care se aflau 20.400 de lei. Femeia a declarat că, în timp ce se deplasa pe strada Bucovinei, a găsit pe trotuar două plicuri de hârtie în care se aflau banii.

Articolul continuă după reclamă

Fără să stea pe gânduri, femeia a luat banii şi s-a dus direct la Poliţie, iar agenţii i-au înapoiat banii octogenarei care i-a pierdut. Drept urmare, femeia a primit o diplomă de la Poliţie pentru simţul civic de care a dat dovadă.

"Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, prin reprezentanții Poliției municipiului Constanța, urmează să-i înmâneze persoanei care a găsit suma de bani, o diplomă de excelență, pentru recunoașterea și aprecierea simțului civic de care aceasta a dat dovadă", se arată într-o informare a Poliţiei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » O femeie din Constanţa a primit o diplomă de la Poliţie după ce a găsit 20.000 de lei pe stradă şi i-a înapoiat