Antena Meniu Search
x

O femeie și cei doi copii ai ei au fost spulberați de un șofer vitezoman pe o trecere de pietoni din Galați (Foto)

O femeie în vârstă de 45 de ani și cei doi copii ai săi de 8, respectiv 9 ani, au fost spulberați, astăzi, pe o trecere de pietoni din Galați.

O femeie în vârstă de 45 de ani și cei doi copii ai săi de 8, respectiv 9 ani, au fost spulberați, astăzi, pe o trecere de pietoni din Galați.

Accidentul teribil s-a produs astăzi, puțin după prânz, pe bulevardul Oțelarilor din Galați, o șosea cunoscută pentru tragediile rutiere produse din cauza vitezei exesive.

Mai mult, martorii spun că bulevardul Oțelarilor este locul de întâlnire al tinerilor teribiliști care fac drifturi și chiar liniuțe.

Un tânăr de 34 de ani, din Galați, a condus astăzi un autoturism marca Opel pe bulevardul Oțelarilor, iar la un moment dat, în dreptul unei treceri de pietoni, a spulberat o femeie care ținea de mână doi copii.

Pe acelaşi subiect

Din cauza vitezei, șoferul nu a mai putut evita impactul cu pietonii și i-a lovit pe toți în plin.

Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgență 112, iar la locul accidentului au ajuns în scurt timp medicii SMURD, dar și polițiștii rutieri.

Cele trei victime au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Galați, starea lor fiind stabilă.

Pe numele șoferului vitezoman, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O femeie și cei doi copii ai ei au fost spulberați de un șofer vitezoman pe o trecere de pietoni din Galați (Foto)