Antena Meniu Search
x

De ce s-a sinucis Sergiu Curcă. Cântărețul le-a explicat părinților, în mesajul de adio, motivul pentru care și-a luat zilele și a cerut să fie înmormântat cu muzică

Cântărețul Sergiu Curcă, găsit mort în prima zi a anului, le-a lăsat părinților o scrisoare de adio în care le explică motivele pentru care s-a sinucis.

Cântărețul Sergiu Curcă, găsit mort în prima zi a anului, le-a lăsat părinților o scrisoare de adio în care le explică motivele pentru care s-a sinucis.

Potrivit specialarad.roSergiu le-a lăsat părinților un bilet de adio în care îi roagă pe aceștia să îl ierte și le spune că nu a mai rezistat, pentru că este singur și nu are pe nimeni alături.

Tânărul de numai 22 de ani a mai spus că își dorește să fie înmormântat cu muzică.

Pe acelaşi subiect

Sergiu Curcă a fost găsit spânzurat la domiciliul său din localitatea Lipova, județul Arad, în prima zi a anului nou, chiar de tată său.

Potrivit sursei citate, tânărul avea angajament să cânte, în noaptea de Revelion, la un restaurantul "Subcetate" din Lipova, dar nu s-a dus să-și onoreze contractul. El a fost sunat de părinți și de prieteni în data de 31 decembrie, dar nu a mai răspuns la telefon.

Tatăl său i-a găsit trupul neînsuflețit, luni, în jurul orei 15.00.

Băiatul se spânzurase cu un cordon de la o haină, de colțul unei uși.

Trupul lui Sergiu Curcă a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Arad, acolo unde medicii o să stabilească data exactă a decesului

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » De ce s-a sinucis Sergiu Curcă. Cântărețul le-a explicat părinților, în mesajul de adio, motivul pentru care și-a luat zilele și a cerut să fie înmormântat cu muzică