Antena Meniu Search
x

Foto Femeie de 40 de ani, găsită aproape inconștientă într-un sac de plastic, pe scara unui bloc din Suceava

O femeie de 40 de ani, subdezvoltată și cu grave probleme psihice, a fost găsită într-un sac de plastic, pe scara unui bloc din cartierul Burdujeni, în municipiul Suceava. Localnicii au fost cei care au dat alarma, crezând că în pungă se află o minoră. Din primele informații, mama și fratele ei, ambii cu tulburări mentale, au agresat-o și apoi au abandonat-o. Polițiștii suceveni au deschis un dosar penal, fiind informată și DGASPC.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 19.07.2021, 15:43

Vezi și

"Astăzi, în jurul orei 13.00 Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o minoră ar fi fost identificată pe casă scării unui bloc într-un sac din plastic. Persoană a fost găsită de echipajul de poliție prezentând semne vitale dar în stare de semiconștiență, fiind solicitat echipaj de ambulanță și fiind transportată la spital pentru acordare de îngrijiri medicale de specialitate. La unitatea medicală persoană în cauză și-a revenit și este în afara oricărui pericol", a transmis IPJ Suceava.

Nu era o minoră, ci o femeie de 40 de ani, subdezvoltată și cu probleme psihice

"Investigativ preliminar s-a stabilit că victima nu era minoră, ci o femeie de 40 de ani cu grave probleme psihice și de dezvoltare fizică, prezentând fizionomia unui minor. Această locuiește într-un apartament din cartierul Burdujeni împreună cu mama și fratele său de 37 de ani, ambii cu grave probleme psihice. Pe acest fond cei doi (mama și fiul) ar fi agresat victima, ar fi pus-o într-un sac și ar fi abandonat-o în scară blocului în care locuiesc", au anunțat reprezentanții Poliției.

La față locului a fost deplasată echipă operativă complexă din cadrul SIC și laboratorul criminalistic mobil pentru efectuarea cercetărilor și stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului. De asemenea, a fost informată și DGASPC și unitatea medicală de specialitate pentru preluarea celor două persoane agresoare. S-a întocmit dosar penal, urmând să fie stabilită cu exactitate încadrarea juridică a faptelor în funcție de verificările care se fac la această ora.

*Articol realizat cu ajutorul informațiilor transmise de corespondentul Observator Daniel Bertea

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Femeie de 40 de ani, găsită aproape inconștientă într-un sac de plastic, pe scara unui bloc din Suceava