Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Femeie de 41 de ani, moartă după anestezie în spitalul din Aiud. Urma să fie operată când a intrat în stop cardio-respirator

Este anchetă la Spitalul Municipal Aiud, după moartea suspectă a unei femei de 41 de ani. Pacienta urma să fie operată şi a intrat în stop cardio-respirator imediat după anestezie. Medicii au resuscitat-o chiar în sala de operaţii. Ulterior, au transferat-o la Terapie Intensivă, unde inima i s-a oprit din nou.

De Alex Prunean la 26.05.2023, 17:50
Vezi și

Femeia în vârstă de 41 de ani s-a prezentat miercuri la spitaul din Aiud, acuzând dureri, fiind diagnosticată cu o tumoră în zona pelvisului. 

A murit în brațele celor care trebuiau să o ajute

Pentru că ieri durerile erau de nesuportat, a fost dusă în sala de operații pentru a se interveni chirurgical. Medicii i-au făcut inițial anestezie injectabilă în coloană, dar nu a avut niciun efect, ulterior au făcut o anestezie oro-traheală sau generală, pacienta a fost intubată. Atunci a intrat în stop cardio-respirator înainte ca medicii să înceapă operația. A fost resuscitată zeci de minute și dusă în secția de terapie intensivă, unde a făcut un al doilea stop cardio-respirator, la care resuscitarea nu a mai avut succes. 

A fost sesizată poliția, care a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, însă doar pentru faptă, fără să fie cineva acuzat de ceva. Familia nu a depus nicio plângere, dar chiar și așa polițiștii așteaptă rezultatul necropsiei pentru a continua cercetările. S-au autosesizat și cei de la DSP Alba, care astăzi efectuează un control la spital. Vor fi verifica doar condițiile sanitare din unitate, pentru că nu au competență de altceva. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Femeie de 41 de ani, moartă după anestezie în spitalul din Aiud. Urma să fie operată când a intrat în stop cardio-respirator