Antena Meniu Search
x

Video Femeie de 41 de ani, moartă după anestezie în spitalul din Aiud. Urma să fie operată când a intrat în stop cardio-respirator

Este anchetă la Spitalul Municipal Aiud, după moartea suspectă a unei femei de 41 de ani. Pacienta urma să fie operată şi a intrat în stop cardio-respirator imediat după anestezie. Medicii au resuscitat-o chiar în sala de operaţii. Ulterior, au transferat-o la Terapie Intensivă, unde inima i s-a oprit din nou.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 26.05.2023, 17:50

Vezi și

Femeia în vârstă de 41 de ani s-a prezentat miercuri la spitaul din Aiud, acuzând dureri, fiind diagnosticată cu o tumoră în zona pelvisului. 

A murit în brațele celor care trebuiau să o ajute

Pentru că ieri durerile erau de nesuportat, a fost dusă în sala de operații pentru a se interveni chirurgical. Medicii i-au făcut inițial anestezie injectabilă în coloană, dar nu a avut niciun efect, ulterior au făcut o anestezie oro-traheală sau generală, pacienta a fost intubată. Atunci a intrat în stop cardio-respirator înainte ca medicii să înceapă operația. A fost resuscitată zeci de minute și dusă în secția de terapie intensivă, unde a făcut un al doilea stop cardio-respirator, la care resuscitarea nu a mai avut succes. 

A fost sesizată poliția, care a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, însă doar pentru faptă, fără să fie cineva acuzat de ceva. Familia nu a depus nicio plângere, dar chiar și așa polițiștii așteaptă rezultatul necropsiei pentru a continua cercetările. S-au autosesizat și cei de la DSP Alba, care astăzi efectuează un control la spital. Vor fi verifica doar condițiile sanitare din unitate, pentru că nu au competență de altceva. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Femeie de 41 de ani, moartă după anestezie în spitalul din Aiud. Urma să fie operată când a intrat în stop cardio-respirator