Antena Meniu Search
x

Video Femeie de 46 de ani din Gorj, șantajată cu poze indecente de către un cuplu. Victima susține că nu îi cunoștea pe cei doi și nu știe cum au ajuns pozele la ei

Au vrut să câştige bani din şantaj şi au ajuns pe mâinile poliţiştilor. Un cuplu din Gorj a şantajat o femeie de 46 de ani cu poze indecente. Au ameninţat-o că imaginile vor fi distribuite pe stradă sub formă de pliante, şi i-au cerut bani pentru a păstra discreţia. Femeia din Târgu Jiu i-a păcălit că le face jocul, dar a sunat la Poliţie.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 16.04.2024, 13:43

Vezi și

 În împrejurări care urmează să fie clarificate de anchetatori, cei doi indivizi, o femeie din județul Dolj și un bărbat din județul Gorj, au obținut fotografii indecente în care apare o femeie de 46 de ani din Târgu Jiu. 

Au căutat-o pe aceasta pe Facebook și au spus că dacă nu le va da bani vor distribui pozele sub formă de pliante în tot orașul. În cele din urmă, femeia din Târgu Jiu a stabilit o întâlnire cu cei doi, a anunțat însă și poliția. Le-a dat celor doi 1.500 de lei, sumă pe care aceștia au cerut-o ca să nu distribuie fotografiile.

Anchetatorii i-au prins în flagrant, le-au confiscat telefoanele, dar și suma de bani și i-au reținut pentru 24 de ore. Cei doi sunt cercetați acum pentru șantaj.

Femeia nu îi cunoștea pe cei doi 

Pe acelaşi subiect

Femeie şantajată de doi necunoscuţi care au cerut bani pentru a nu distribui pliante cu ea în ipostaze indecente. Suspecţii, prinşi în flagrant când primau banii

Un bărbat şi o femeie au fost prinşi în flagrant în timp ce şantajau o femeie din judeţul Gorj, căreia i-au cerut bani pentru a nu distribui pliante cu imagini în care ea apare în ipostaze indecente. Femeia s-a adresat Poliţiei, cei doi fiind prinşi în flagrant în timp ce primeau 1.500 de lei. Suspecţii au fost reţinuţi.

Femeia, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost contactată întâi, prin intermediul unei aplicaţii telefonice, în 8 aprilie, de către o persoană necunoscută, care i-a comunicat că are fotografii în care ea apare în ipostaze indecente şi că, dacă nu primeşte bani, va distribui pliante cu acele imagini.  

Trei zile mai târziu, femeia a fost contactată din nou, cu aceeaşi solicitare. Acela a fost momentul în care ea a mers la Poliţie. Poliţiştii au organizat un flagrant.  

Ce spun polițiștii 

”În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, au fost prinşi în flagrant delict un bărbat de 38 de ani, din comuna Mătăsari, şi o femeie de 34 de ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, care, în noaptea de 16 aprilie a.c., au primit de la persoana vătămată suma de 1.500 de lei, ce a fost percepută de către cei doi în scopul nedivulgării unor fotografii ale persoanei vătămate, în ipostaze indecente. Suma de bani şi telefoanele folosite la săvârşirea faptei au fost ridicate de poliţişti, cu ocazia prinderii în flagrant delict, în scopul continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale”, informează, marţi, Poliţia judeţeană Gorj.  

Surse judiciare au precizat că femeia nu îi cunoştea pe cei doi, urmând ca ancheta să stabilească de unde aveau aceştia fotografiile cu ea. Atât bărbatul, cât şi complicea sa au fost reţinuţi pentru 24 ore, sub acuzaţia de şantaj în formă continuată, urmând ca marţi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, procurorul urmând a decide dacă ia alte măsuri preventive în privinţa lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Veţi mai comanda de pe Shein şi Temu dacă vor creşte taxele?
Observator » Evenimente » Femeie de 46 de ani din Gorj, șantajată cu poze indecente de către un cuplu. Victima susține că nu îi cunoștea pe cei doi și nu știe cum au ajuns pozele la ei