Antena Meniu Search
x

Video Cazul elevului de 13 ani care şi-a şantajat profesoara cu poze indecente cu fiica ei. Fata e în clasa a cincea

Un elev de 13 ani de la un liceu din Braşov a şantajat o profesoară după un scenariu mafiot. I-a spus că face publice fotografii indecente cu fiica acesteia. Profesoara, care propusese împreună cu alţi colegi măsuri dure împotriva adolescentului, l-a reclamat imediat la poliţie, dar nu a putut opri întrebările care au urmat.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 10.04.2024, 19:25

Vezi și

Claudiu Loghin, reporter Observator: Totul s-a întâmplat în luna martie, aici, la Liceul cu Program Sportiv din Braşov. Elevul acuzat de comiterea faptelor era în clasa a VII-a, iar fiica profesoarei era în clasa a V-a. Acum, ambii copii fac parte din alte colective şcolare. 

Şi-a şantajat profesoara cu poze indecente cu fiica ei

Elevul de 13 ani a şocat toţi profesorii. Făcea scandal la ore, spune directoarea, iar, după un val de plângeri, mai mulţi profesori au propus nota patru la purtare pentru el, ceea ce însemna că automat rămânea repetent. Atunci a pus la cale un plan ca de interlop.

Valentin Bucur, purtător de cuvânt ISJ Braşov: A avut o tentativă de şantaj asupra doamnei profesoarei. Nouă ne-a povestit că acest copil ar fi ameninţat-o că, în condiţiile în care nu găseşte o soluţie de ridicare a sancţiunii sau de modificare a acelei decizii, va posta poze indecente cu fiica doamnei profesoare. 

Pe acelaşi subiect

Profesorii încearcă să înţeleagă ce s-a întâmplat - adolescentul de 13 ani s-a schimbat brusc în rău toamna trecută. 

Daciana Drăcea, directoarea Liceului cu Program Sportiv Braşov: Este un bun sportiv. Ulterior, comportamentul lui, nu ştiu din ce motive, s-a schimbat. Colegii profesori care predau la clasa respectivă au sesizat faptele lui de indisciplină şi din acest motiv a intrat în vizorul comisiei de disciplină de la nivelul şcolii. 

În timp ce poliţiştii au deschis o anchetă, părinţii elevilor de la liceul sportiv comentează intens cazul. 

Părinte 1: Nu mă şcohează, din păcate, se întâmplă frecvent. Copiii sunt în anturaje, în grupuri, socitate. Intră în contact... Vrei, nu vrei, nu poţi să îi ţii într-un bol de sticlă. 

Părinte 2: Nu e neapărat vina copilului de 13 ani, e şi vina fetei. Mi-aş pune problema cum au ajuns pozele fiicei mele... adică să se pozeze în ipostaze de genul ăsta. Mi-aş fi pus problema. Cum s-a ajuns acolo?

Părinţii elevului care şi-a şantajat profesoara vor suporta consecinţele. Potrivit legii, copiii sub 14 ani nu pot răspunde penal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Cazul elevului de 13 ani care şi-a şantajat profesoara cu poze indecente cu fiica ei. Fata e în clasa a cincea