Antena Meniu Search
x

Foto Femeie de 61 de ani din Roman, dispărută de o săptămână: Anișoara a plecat de acasă și nu s-a mai întors

O femeie din Roman în vârstă de 61 de ani a fost dată dispărută după ce a plecat de acasă, pe 30 iunie 2023, și nu s-a mai întors. Polițiștii cer ajutorul populației pentru a-i da de urmă.

de Redactia Observator

la 06.07.2023, 14:12

femeie dispărută în Roman, județul Neamț
Femeie de 61 de ani din Roman, dispărută de o săptămână: A plecat de acasă și nu s-a mai întors. Polițiștii cer ajutorul populației - IPJ Neamț

"La data de 3 iulie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat de 32 de ani, din Roman, cu privire la faptul că, la data de 30 iunie, mama sa STOICA ANIȘOARA, în vârstă de 61 de ani, din aceeași localitate, a părăsit în mod voluntar imobilul personal, din municipiul Roman și nu a mai revenit până în prezent", a transmis IPJ Neamț.

Semnalmente: înălțime - 1.70 metri,  greutate - 65 de kilograme, păr grizonat, ochi căprui.

Femeie dispărută în Roman. Polițiștii din cer ajutorul populației

La momentul dispariției Anișoara Stoica era îmbrăcată cu o fustă de culoare neagră și bluză cu mâneci lungi, de culoare albă. Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, însă nu au dat de urma ei.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la femeii dispărute este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Femeie de 61 de ani din Roman, dispărută de o săptămână: Anișoara a plecat de acasă și nu s-a mai întors