Antena Meniu Search
x

Femeie de 79 de ani, călcată de mașina de poliție aflată în misiune, în Caraş-Severin. Traversa strada pe lângă trecerea de pietoni

Incident grav în Caraş-Severin. O femeie a fost lovită în plin de o mașină de poliție care se afla în misune, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Femeia de 79 de ani traversa strada pe lângă o trecere de pietoni. A fost dusă de urgenţă la spital conştientă, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 31.12.2023, 12:27

Femeie de 79 de ani, călcată de mașina de poliție aflată în misiune, în Caraş-Severin. Traversa strada pe lângă trecerea de pietoni
Femeie de 79 de ani, călcată de mașina de poliție aflată în misiune, în Caraş-Severin. Traversa strada pe lângă trecerea de pietoni - Profimedia (poză ilustrativă)

”În urmă cu puţin timp, pe strada Sportului din municipiul Reşiţa s-a produs un accident rutier, o autospecială de poliţie din cadrul Serviciului Criminalistic al inspectoratului, condusă de un ofiţer de poliţie, ce se deplasa în misiune, la un accident rutier, având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, a acroşat un pieton, angajat în traversarea străzii, la o distanţă de aproximativ doi metri de trecerea pentru pietoni. Pietonul, o femeie de 79 de ani, este în stare conştientă şi a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi transportată la spital”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

Femeia trecea pe lângă trecerea de pietoni

Ofiţerul de poliţie care se afla la volanul autospecialei a fost testat cu aparatele etilotest şi drugtest, rezultatele fiind negative.

”În acest moment echipa operativă din cadrul inspectoratului efectuează cercetarea la faţa locului în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a mai precizat IPJ Caraş-Severin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Femeie de 79 de ani, călcată de mașina de poliție aflată în misiune, în Caraş-Severin. Traversa strada pe lângă trecerea de pietoni