Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie s-a urcat la volan drogată și fără permis, în Mamaia. Ce au găsit polițiștii în mașina ei

O femeie de 36 de ani a fost prinsă de poliţişti în trafic, în staţiunea Mamaia, conducând un autoturism deşi avea acest drept suspendat, şoferiţa fiind şi sub influenţa substanţelor psihoactive. Poliţiştii au întocmit un dosar penal.

de Redactia Observator

la 26.06.2024 , 11:12

O femeie s-a urcat la volan drogată și fără permis, în Mamaia. Ce au găsit polițiștii în mașina ei
O femeie s-a urcat la volan drogată și fără permis, în Mamaia. Ce au găsit polițiștii în mașina ei - Arhivă (poză ilustrativă)

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat miercuri, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Serviciului de Siguranţă Rutieră au efectuat semnal regulamentar de oprire şoferului unui autoturism care se deplasa pe bulevardul Mamaia, în staţiunea Mamaia. Şoferul a fost legitimat şi identificat, stabilindu-se că este vorba de o femeie de 36 de ani.

"În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că aceasta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive", se arată în comunicat.

Femeia a fost condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise.

Articolul continuă după reclamă

Ce au găsit polițiștii în mașina femeii

În urma efectuării controlului vehiculului, în interiorul acestuia au fost găsite o ţigară confecţionată artizanal şi patru pastile ce conţineau substanţe posibil psihoactive, precum şi mai multe foiţe folosite la confecţionarea ţigărilor şi două grindere.

Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Totodată, au fost sesizaţi poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, potrivit competenţei în astfel de cazuri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme în obţinerea adeverinţelor care vă atestă vechimea în muncă?
Observator » Evenimente » O femeie s-a urcat la volan drogată și fără permis, în Mamaia. Ce au găsit polițiștii în mașina ei