Antena Meniu Search
x

Femeie din Botoşani, găsită moartă în baia unui restaurant. Cu o zi înainte îşi înmormântase mama

Nu au putut trăi una fără cealaltă prea mult. Aşa că nu au stat prea mult despărţite şi s-au unit în moarte. O femeie din Botoşani a fost găsită moartă în baia unui restaurant la o zi după ce şi-a înmormântat mama.

de Monica Palade

la 02.10.2023, 10:59

Femeie din Botoşani, găsită moartă în baia unui restaurant. Cu o zi înainte îşi înmormântase mama - Shutterstock

Botoşăneanca de 44 de ani a venit din Oradea pentru a-şi conduce mama pe ultimul drum. La o zi după tristul moment, femeia şi soţul său se întorceau spre casă. S-au oprit la un restaurant la ieşire din oraş pentru a mânca ceva, având în vedere că îi aştepta un drum lung, scrie Monitorul de Botoşani.

Împreună unite şi în moarte

A comandat de mâncare şi a anunţat că se duce la baie pentru a se spăla pe mâini, însă nu a mai revenit. Îngrijorat că nu se mai întoarce, soţul s-a dus după ea şi a găsit-o prăbuşită la pământ. Au fost chemate ajutoare de urgenţă, însă în ciuda eforturilor medicilor, femeia a fost declarată decedată.

„Am fost solicitaţi pentru o persoană inconştientă, într-un local public. La faţa locului a fost găsită o femeie de 44 de ani, aflată în stop cardiorespirator. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare, care au continuat 50 de minute. Din păcate, cordul pacientei nu a răspuns, fiind declarat decesul”, anunţă salvatorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Femeie din Botoşani, găsită moartă în baia unui restaurant. Cu o zi înainte îşi înmormântase mama