Antena Meniu Search
x

Video Femeie din Capitală, atacată cu sălbăticie de fostul iubit în plină stradă, nevoită să se închidă în maşină. Bărbatul o urmărea peste tot de luni bune

Un atac şocant a fost surprins pe o stradă din Capitală. Un bărbat de 36 de ani şi-a ameninţat cu moartea fosta iubită şi a distrus maşina în care femeia se baricadase de frica. Într-un final, victima a reuşit să sune la poliţie.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 13.03.2024, 14:04

Vezi și

Bogdan Dinu, reporter Observator: Bărbatul a fost arestat pentru următoarele cel puțin 30 de zile. Cei doi au avut o relație în perioada 2021-2023, o relație care, potrivit femeii, s-a încheiat din cauza faptului că individul consumă excesiv alcool și era violent. După despărţire, bărbatul a început să o caute pe fosta iubita, să o agaseze cu mesaje și apeluri. O caută inclusiv la muncă. Așa s-a întâmplat și în ziua respectivă, atunci când aștepta că această să iasă de la muncă. în momentul în care femeia a intrat in mașină și s-a baricadat, bărbatul a începu să lovească autoturismul cu pumnii, iar mai apoi s-a urcat cu picioarele pe capotă. Individul este acum cercetat pentru amenințare, hărțuire, dar și pentru distrugere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Femeie din Capitală, atacată cu sălbăticie de fostul iubit în plină stradă, nevoită să se închidă în maşină. Bărbatul o urmărea peste tot de luni bune