Antena Meniu Search
x

Femeie din Prahova, ucisă de iubit din cauza unui secret din trecut

O femeie din Prahova, însărcinată în patru luni, a fost găsită moartă într-o prăpastie. Iubitul ei, cu 10 ani mai tânăr, a ucis-o după ce ar fi aflat că are un secret din trecut.

de Redactia Observator

la 06.10.2020, 11:02

Vezi și
  • Poliţiştii i-au găsit trupul într-o râpă.
  • Anchetatorii cred că a fost ucisă chiar în seara în care a dispărut.

Femeia fusese măritată şi mai avea doi copii. Pruncul pe care-l purta în pântec era al lui, dar asta nu l-a împiedicat pe suspect să îi ia viaţa.

Femeia, în vârstă de 35 de ani, a fost ademenită la marginea localităţii Cosminele, fără să bănuiască ce se va întâmpla. Iubitul, cu 10 ani mai tânăr, aflase detalii din trecut pe care femeia le-ar fi ascuns, ca să nu-l piardă.

Florina şi iubitul ei aveau o relaţie presărată cu bătăi. Într-o discuţie la telefon, i-a mărturisit surorii ei prin ce trece.

Elena Grecu, mama victimei: A zis că a bătut-o.

Reporter: Cine?

Elena Grecu, mama victimei: Iubi. N-a vrut să spună cum îl cheamă.

Nicoleta Bejleagă, sora victimei: I-am spus eu: nu te mai băga cu el în cârd că nu ştii cine e, cine ştie cu ce intenţii vine să te lovească. Da, da, ai dreptate, să nu-i mai spui lu' mami să mai audă şi mami.

Vineri seară, vorbele surorii ei aveau să se adeverească. Florina locuia cu chirie în Ploieşti şi lucra ca femeie de serviciu. Şefa ei a anunţat familia că a dispărut.

Vasile Bejleagă, fratele victimei: Vineri a dus-o ea acasă seara după program. O bătuse de două ori, şi vineri, ultima seară, din câte mi-a zis dânsa, s-ar fi văzut cu el. Ea era însărcinată în patru luni, deci el a mai luat un suflet.

Reporter: Era cu el însărcinată?

Vasile Bejleagă, fratele victimei: Da, da. Cred că de aici s-a ajuns la scandal.

Poliţiştii i-au găsit trupul într-o râpă. Anchetatorii cred că a fost ucisă chiar în seara în care a dispărut. Suspectul, în vârstă de 25 de ani, a fost reţinut de poliţişti.

Tânărul riscă 20 de ani de închisoare pentru omor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Femeie din Prahova, ucisă de iubit din cauza unui secret din trecut