Antena Meniu Search
x

Foto Femeie dispărută de acasă, găsită moartă în anexa unei biserici din Bihor. Fata ei ceruse ajutorul pe Facebook ca să dea de ea

A plecat de acasă și a avut un singur gând moartea. O femeie de 46 de ani a fost găsită fără viață în anexa unei biserici din Bratca, Bihor, localitate aflată la peste 70 de kilometri distanță de Sântandrei, locul de domiciliu.

de Monica Palade

la 26.05.2023, 16:20

Cu o zi înainte s-a urcat într-un taxi și a plecat la gară. Fără nicio explicație. Familia a anunțat poliția, care a început imediat căutările. Și fiica femeii a postat un anunț pe Facebook în încercarea disperată de a-și găsi mama.

A plecat de acasă să moară

Din păcate, aceasta a fost găsită fără viață. Din primele informații s-ar fi sinucis, ingerând antigel, recipient pe care anchetatorii l-au găsit lângă ea. „Vineri, 26 mai a.c., polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au efectuat cercetări pentru găsirea unei femei de 46 de ani, din localitatea Sântandrei, județul Bihor, care plecase voluntar de la domiciliu la 25 mai a.c., fără a mai reveni, dispariție cu privire la care Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat în cursul serii de joi, 25 mai a.c..Astfel, în jurul orei 11.00, femeia de 46 de ani a fost găsită, din nefericire, decedată, în anexa unei biserici din localitatea bihoreană Bratca.

Cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită în urma efectuării necropsiei. În prezent, nu există suspiciunea că femeia ar fi fost victima vreunei infracțiuni. Polițiștii bihoreni continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care s-a produs decesul”, spune IPJ Bihor.

Anexa bisericii ortodoxe din centrul comunei Bratca, locul unde femeia a ales să moară, este zona unde sunt aprinse lumânările. Oamenii legii au urmărit camerele de supraveghere. Femeia a fost văzută coborând din tren și, mai târziu, cum intră în curtea bisericii. Cum bihoreanca nu părea să mai fi ieșit din biserică, nici după două ore, polițiștii au mers să o caute acolo și așa au făcut descoperirea. Într-o ultimă discuție cu familia ei, și-ar fi exprimat intenția de a-și pune capăt zilelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Femeie dispărută de acasă, găsită moartă în anexa unei biserici din Bihor. Fata ei ceruse ajutorul pe Facebook ca să dea de ea