Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Momente de groază pentru o femeie din Iași după ce a fost mușcată de un șarpe veninos

Momente de groază pentru o femeie în vârstă de 34 de ani, din Iași, care a fost mușcată de un șarpe veninos în grădina casei.

de Redactia Observator

la 12.08.2018 , 09:41

Momente de groază pentru o femeie din Iași după ce a fost mușcată de un șarpe în grădină Momente de groază pentru o femeie din Iași după ce a fost mușcată de un șarpe în grădină

Momente de groază pentru o femeie în vârstă de 34 de ani, din Iași, care a fost mușcată de un șarpe veninos în grădina casei.

Tânăra, din localitatea Focuri, judeţul Iaşi, a fost dusă de urgenţă la spital în această dimineaţă, după ce a fost muşcată de un şarpe în grădină, unde culegea iarbă pentru a hrăni animalele.

Potrivit medicilor Spitalului 'Sfântul Spiridon' din Iași, femeia a sunat la numărul unic de urgenă 112 după ce a fost mușcată de picior de un șarpe.

Articolul continuă după reclamă

O ambulanță a preluat-o pe femeie și a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe.

"Pacienta în vârstă de 34 de ani, din localitatea Focuri, a fost adusă la spital după ce a suferit o plagă muşcată de picior, plagă provocată de către un şarpe posibil veninos. Aceasta avea simptomatologie care a debutat la două ore de la muşcătură. Pacientei i-a fost administrat ser antiviperin", a declarat prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, şefa UPU-SMURD Iaşi, pentru Mediafax.

Conform acesteia, femeia a fost internată în Secţia de Toxicologie a unităţii medicale, unde este ţinută sub observaţie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Momente de groază pentru o femeie din Iași după ce a fost mușcată de un șarpe veninos