Antena Meniu Search
x

Bărbat în stare critică, muşcat de capul tăiat al unui şarpe. Tocmai decapitase reptila cu o lopată

Un gospodar îşi lucra curtea liniştit, când a apărut în faţa sa, de nicăieri, un şarpe cu clopoţei. Bărbatul n-a stat prea mult pe gânduri şi a decapitat reptila cu lopata pe care o avea în mână.

Bărbat în stare critică, muşcat de capul tăiat al unui şarpe. Tocmai decapitase reptila cu o lopată
Bărbat în stare critică, muşcat de capul tăiat al unui şarpe. Tocmai decapitase reptila cu o lopată

Un gospodar îşi lucra curtea liniştit, când a apărut în faţa sa, de nicăieri, un şarpe cu clopoţei.

Bărbatul n-a stat prea mult pe gânduri şi a decapitat reptila cu lopata pe care o avea în mână.

Aplecându-se să ridice şarpele, texanul a avut o surpriză uriaşă. Se pare că șerpii pot ataca încă o oră după ce au fost decapitați.

Deoarece metabolismul lor este mult mai lent decât cel al oamenilor, organele lor interne pot funcţiona mai mult timp. Iar atunci când percep situația ca pe o șansă de a supraviețui, lovesc necruţător.

Însă, capul șarpelui nu mai era conectat la un trup atunci când l-a muşcat pe om, aşa încât colţii au descărcat tot veninul dintr-o dată.

Omul a început imediat să aibă crize convulsive, și-a pierdut vederea și s-au declanşat sângerări interne. Odată ajuns la spital, doctorii i-au administrat cantități masive de CroFab, un vaccin impotriva veninului de şarpe, iar pentru primele 24 de ore încă nu erau siguri dacă poate  

În mod normal, o persoana muşcată de şarpe va primi doua pana la patru doze de vaccin, însă bărbatul a avut nevoie de 26 de doze.

Mai mult de o săptămână mai târziu, omul este în stare stabilă, dar încă prezintă semne de afectare a funcției renale din cauza mușcăturii șocante.

Experții recomandă că este mult mai bine să vă îndepărtaţi de şerpi și să chemaţi lucrători experimentați de la controlul animalelor, poliția locală sau pompieri, pentru a elimina în siguranță șarpele.

sursa

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Inedit » Bărbat în stare critică, muşcat de capul tăiat al unui şarpe. Tocmai decapitase reptila cu o lopată