Antena Meniu Search
x

Video Femeie înjunghiată în plină stradă de soţul cu care se afla în divorţ. Bărbatul a izbucnit după ce a văzut-o într-un microbuz cu iubitul ei, în Slatina

Scene de coşmar în municipiul Slatina, unde o femeie a fost atacată în plină stradă chiar de către soţ. Victima a fost înjunghiată în gât şi stomac, dar medicii spun că viaţa ei nu este în pericol. Agresorul a fost găsit de poliţişti acasă.

de Redactia Observator

la 16.08.2021, 19:44

Vezi și

Femeia călătorea cu microbuzul, însoţită de iubit. Întâmplător sau nu, în mijlocul de transport a urcat şi soţul, cu care se afla în divorţ.

Iulian Iacob, şofer autobuz: Doamna s-a urcat însoțită de un bărbat, la 3-4 stații s-a urcat soțul ei, eu nu știam că e soțul ei, s-a urcat, am dat bilet, au coborât la cap de linie, pe el nu l-am văzut unde a coborât.

Martor: Se certau şi se îmbrânceau unul cu altul. Dar eu am fugit de frică. 

Orbit de gelozie, agresorul a scos un cuţit pe care l-a înfipt de mai multe ori în femeie. După atac, bărbatul a dispărut de la locul faptei.

Pe acelaşi subiect

Ionuţ Vasiloaica, purt. ce cuv. IPJ Olt: S-a deplasat la domiciliul acestuia, poliţiştii l-au identificat şi l-au depistat imediat, fiind condus la sediul poliţiei pentru audieri.

Dan Antonescu criminolog: Astfel de reacții sunt declanșate de gelozie. Sentimentul de proprietate pe care îl are partenerul, de regulă bărbatul, dar nu numai el, acest sentiment îi dă senzația că femeia. Este proprietatea lui și poate dispune inclusiv asupra vieții nu numai supra libertății intelectuale, sociale.

Victima a fost transportată la spitalul de urgenţă din Slatina. Norocul ei a fost că lama armei nu a atins vreun organ.

Florin Popa, purt. de cuv. spit. Slatina: În şoc hemoragic, a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, cu echipă multidisciplinară de chirurgie generală, chirurgie toracică şi chirurgie maxilo-facială. Actualmente pacienta se află internată în serviciul de terapie intensivă, post-operator. 

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă tribunalul judeţului Olt, iar agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Femeie înjunghiată în plină stradă de soţul cu care se afla în divorţ. Bărbatul a izbucnit după ce a văzut-o într-un microbuz cu iubitul ei, în Slatina