Antena Meniu Search
x

Femeie, înjunghiată într-un parc din Alexandria chiar de soţul ei. De faţă se afla şi fetiţa lor

O femeie a fost înjunghiată într-un parc din Alexandria chiar de soţul său, în faţa fetiţei lor.

de Monica Palade

la 07.01.2021, 12:34

Ambulanţă Covid
Femeie, înjunghiată într-un parc din Alexandria chiar de soţul ei. De faţă se afla şi fetiţa lor - Hepta
  • Şi-a înjunghiat soţia în faţa fetiţei lor

Incidentul a avut loc miercuri seara. După ce şi-a înjunghiat soţia în picior, bărbatul din Orbeasca a fugit de la faţa locului.

Femeia a fost transportată la spital, unde a primit îngrjijiri medicale. Bărbatul a fost găsit de forţele de ordine. Poliţiştii au reuşit să-l identifice şi i-au întocmit dosar penal.

Dosar penal pentru violenţă în familie

“Polițistii din cadrul Poliției Municipiului Alexandria au întocmit dosar penal și efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie în cazul unui incident produs cu puțin timp în urmă, pe strada Dunării din localitate.

Polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că o femeie a fost înțepată în picior, cu un obiect contondent, de către soț, bărbatul părăsind locul faptei.

Acesta a fost identificat în scurt timp de către polițiști și condus la sediu în vederea efectuării cercetărilor, iar femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luarea măsurilor care se impun”, transmite Poliția Teleorman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Femeie, înjunghiată într-un parc din Alexandria chiar de soţul ei. De faţă se afla şi fetiţa lor