Antena Meniu Search
x

Femeie lovită de o maşină de gunoi, cu picioarele rupte, manevrată greşit de echipajul de Ambulanţă: "Facem tot posibilul ca aceste cazuri să nu mai fie"

O anchetă internă va fi făcută la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov în cazul unei intervenţii care nu s-ar fi desfăşurat conform protocolului.

Femeie lovită de o maşină de gunoi, cu picioarele rupte, manevrată greşit de echipajul de Ambulanţă: "Facem tot posibilul ca aceste cazuri să nu mai fie"

O anchetă internă va fi făcută la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov în cazul unei intervenţii care nu s-ar fi desfăşurat conform protocolului, a declarat managerul instituţiei, Alis Grasu.

"Intervenţia nu a fost conform protocolului de traumă. Are loc o anchetă internă. Am referatul în faţă", a spus doctorul.

Potrivit managerului, se va cere notă explicativă personalului care a făcut intervenţia.

"Comisia de disciplină se va întruni, probabil, luni sau marţi, urmând toţi paşii legali. Se va întocmi un dosar care va fi trimis la Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România", a precizat Alis Grasu.

Ea a afirmat că este vorba de un asistent medical, bărbat, care a participat la intervenţie.

"Vom munci în continuare şi vom face tot posibilul ca astfel de cazuri să nu mai fie" a mai afirmat Alis Grasu.

În presă au apărut informaţii referitoare la o intervenţie necorespunzătoare a unui echipaj al Ambulanţei în cazul unei femei care ar fi fost victima unui accident rutier. Victima a fost manevrată greşit, fără să-i fie imobilizate picioarele, ambele rupte în urma accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Femeie lovită de o maşină de gunoi, cu picioarele rupte, manevrată greşit de echipajul de Ambulanţă: "Facem tot posibilul ca aceste cazuri să nu mai fie"