Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie din Lugoj i-a cerut unui medic şpaga înapoi: 'Nu mai ştiu cât mi-aţi dat'

O femeie din Lugoj i-a cerut şpaga înapoi unui medic de la spitalul din Făget, după ce s-a văzut nevoită să se opereze din nou, la Timişoara, din cauza rănii care s-a agravat după intervenţie de la Făget.

de Alin Tarnovschi

la 05.06.2019 , 16:29

O femeie din Lugoj i-a cerut unui medic şpaga înapoi O femeie din Lugoj i-a cerut unui medic şpaga înapoi - Captură YouTube

O femeie din Lugoj i-a cerut şpaga înapoi unui medic de la spitalul din Făget, după ce s-a văzut nevoită să se opereze din nou, la Timişoara, din cauza rănii care s-a agravat după intervenţie de la Făget.

Femeia din Lugoj, împreună cu fiica ei, au mers la cabinetul medicului şi au şi înregistrat, cu telefonul mobil, întâlnirea.

Pacienta i-a explicat medicului care a operat-o că trebuie să îi dea înapoi şpaga pentru că operaţia nu a reuşit şi trebuie să se opereze din nou.

Articolul continuă după reclamă

Concret, femeia i-a dat medicului 100 de euro pentru operaţie, fapt care nu este negat pe înregistrarea video de medic.

Pe acelaşi subiect

'Pacientă -Trebuie să mă deschidă, din nou, şi să mă cureţe. Am venit la dumneavoastră cu un scop, şi fără ruşine, de a-mi da banii înapoi.

Medic - Vă dau banii, dar nu mai ştiu câţi bani mi-aţi dat.

Pacientă - 100 de euro.

Medic: Mi-aţi dat 100 de euro. Puteţi să vă duceţi, să dea Dumnezeu să iasă bine. Îmi pare rău că s-a întâmplat incidentul ăsta. E o complicaţie', a fost dialogul dintre pacientă şi medic, potrivit clipului video publicat de lugojinfo.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

'Mi-aţi dat nişte bani şi săru'mâna'

În continuarea clipului video, medicul a recunoscut că a primit 100 de euro de la femeia din Lugoj, însă a ţinut să precizeze că nu a solicitat suma.

'Medic - Vă dau fără nicio problemă că eu nu am cerut banii. Vă rog să înţelegeţi: dumneavoastră mi-aţi dat nişte bani şi săru'mâna. Dacă mi i-aţi dat. Eu nu am spus atâta vă costă.

Pacientă - Ştiţi că în mod normal nu trebuie să vă dea niciun ban.

Medic - Eu i-am spus că din banii pe care mi i-a dat că rezolv şi cu colegul

Pacientă - Dar colegul nu primeşte salariu? Şi eu primesc salariu.

Mecic - Eu nu am vrut decât să o ajut', a continuat dialogul dintre pacientă şi medic.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » O femeie din Lugoj i-a cerut unui medic şpaga înapoi: 'Nu mai ştiu cât mi-aţi dat'