Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Femeie moartă într-un lac de lângă autostrada A1. Victima ar fi decedat cu câteva zile în urmă

Caz teribil de moarte suspectă în Argeș, unde o femeie a fost găsită moartă în apa unui lac de lângă autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, în zona Rătesti. 

de Redactia Observator

la 20.08.2018 , 18:44

Caz teribil de moarte suspectă în Argeș, unde o femeie a fost găsită moartă în apa unui lac de lângă autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, în zona Rătesti. 

Un apel la 112 a anunţat că un cadavru pluteşte pe un lac lângă autostrada A1, la kilometrul 80. Este vorba de cadavrul unei femei, iar poliţiştii au găsit şi geanta femeii.

Pompierii si un echipaj medical se deplaseaza pe A1, la km 80, în zona Rătesti, locul unde o persoana s-a inecat intr-un lac.

Articolul continuă după reclamă

Victima este o femeie din satul Morteni, judeţul Dâmboviţa. Din primele informaţii, femeia a murit în urmă cu 48 de ore.

Anchetatorii nu au găsit asupra victimei telefon mobil sau vreun bilet de adio. Se iau, totuşi, în calcul atât varianta unei sinucideri, cât şi posibilitatea ca femeia să fi fost aruncată în lac, detalii care se vor stabili după autopsie.

Femeia locuia la parinţii ei, cei care au mers în această dimineaţă la locul de muncă al victimei şi au anunţat că nu a mai venit acasă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Femeie moartă într-un lac de lângă autostrada A1. Victima ar fi decedat cu câteva zile în urmă