Antena Meniu Search
x

Femeie prinsă cu un kilogram de droguri în maşină, în Cluj. Le ascunsese în locul roții de rezervă

Caz şocant în Cluj. O femeie a fost prinsă de polițiști în flagrant delict în timp ce avea ascunsă în compartimentul dedicat roții de rezervă al mașinii pe care o conducea un kilogram de droguri.

de Redactia Observator

la 28.09.2023, 19:31

- Shutterstock

Miercuri seara, polițiștii rutieri, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic o mașină condusă de o femeie, descoperind, astfel, peste 1 kilogram de drog de mare risc, 3-CMC (cunoscut și sub denumirea de cristal), ascuns în compartimentul roții de rezervă, relatează Mediafax.

Polițiștii și procurorii DIICOT au făcut joi 4 percheziții domiciliare în județul Bistrița-Năsăud, în urma cărora au fost descoperite și ridicate un laptop, mai multe obiecte purtătoare de urme și alte mijloace de probă.

Procurorii au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a femeii de 37 de ani, fiind sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Femeie prinsă cu un kilogram de droguri în maşină, în Cluj. Le ascunsese în locul roții de rezervă