Antena Meniu Search
x

Femeie prinsă pe aeroportul Henri Coandă, în timp ce încerca să iasă din ţară cu 159 grame de cocaină. A fost reţinută de DIICOT 24 de ore

O femeie a fost prinsă în flagrant de poliţişti în timp ce încearca să iasă din ţară cu 12 pachetele cu cocaină de 159 de grame. Aceasta a fost reţinută de procurorii DIICOT pentru 24 de ore.

de Redactia Observator

la 19.10.2023, 22:04

Vezi și

”Din cercetările efectuate a reieşit că o femeie ar fi procurat, transportat şi deţinut, în vederea comercializării, 12 caşete conţinând în total 159 de grame de cocaină, pe care ar fi intenţionat să le scoată din ţară, la data de 15 octombrie 2023, când ar fi fost depistată, în urma supracontrolului de securitate, efectuat în zona de tranzit a Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti-Otopeni”, a anunţat, joi, Poliţia Română.

Miercuri, femeia a fost reţinută pentru 24 de ore de procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, pentru trafic de droguri de mare risc şi tentativă la trafic internaţional de droguri de mare risc.

Joi, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă a bănuitei, pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Femeie prinsă pe aeroportul Henri Coandă, în timp ce încerca să iasă din ţară cu 159 grame de cocaină. A fost reţinută de DIICOT 24 de ore