Antena Meniu Search
x

Tentativă de sinucidere la stația Bazilescu. O tânără de 30 ani a vrut să se arunce în fața trenului, dar s-a lovit de ușa mecanicului

O femeie a încercat să se sinucidă, aruncându-se în fața trenului la stația de metrou Bazilescu din București.

O femeie a încercat să se sinucidă, aruncându-se în fața trenului la stația de metrou Bazilescu din București.

(Actualizare) - Detalii șocante ies la iveală în cazul tinerei de 30 de ani care s-a aruncat în fața trenului la stația de metrou Bazilescu din București.

Potrivit unor surse, tânăra de 30 de ani a vrut să se arunce în fața trenului care circula de la stația Jiului spre Bazilescu-Straulești, însă și-a luat avânt mai târziu și s-a izbit de ușa mecanicului.

Tentativa de sinucidere la statia de metrou Bazilescu
Pe acelaşi subiect

Impactul a fost atât de violent, încât ușa mecanicului s-a îndoit, deși este ramforsată la interior.

Incidentul s-a petrecut în stația de metrou Bazilescu, femeia fiind lovită de trenul care circula în direcția Străulești. 

Echipajele medicale au intervenit pentru a-i acorda îngrijiri.

Metrorez a anunțat că circulația trenurilor se desfășoară pe un singur fir, în urma acestui incident.

"Călătorii  trenului respectiv au fost debarcați cu ajutorul personalului Metrorex, prin tunel către stația Jiului. Conform procedurilor, trenul va rămâne în aceeași poziție până la sosirea organelor de cercetare. La acest moment, persoana lovită se află la peronul stației Parc Bazilescu fiind asistată de personalul medical solicitat pentru acordarea primului ajutor. Circulația trenurilor de metrou se desfășoară pe un singur fir, în sistem pendula", se arată într-un comunicat semnat de directorul Metrorex, Dumitru Șodolescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tentativă de sinucidere la stația Bazilescu. O tânără de 30 ani a vrut să se arunce în fața trenului, dar s-a lovit de ușa mecanicului