Antena Meniu Search
x

Femeie târâtă de tramvai la Iaşi. Vatmanul, acuzat de vătămare

Un pas grăbit pe uşa tramvaiului era să o coste viaţa pe o femeie din Iaşi. A rămas agăţată de uşile închise şi a fost târâtă 10 metri pe asfalt, sub ochii îngroziţi ai celorlalţi călători. Vatmanul a plecat din staţie, fără să observe că pe lângă tramvaiul care prinde viteză se află un om.

de Redactia Observator

la 16.05.2019, 21:37

Vezi și

Un pas grăbit pe uşa tramvaiului era să o coste viaţa pe o femeie din Iaşi. A rămas agăţată de uşile închise şi a fost târâtă 10 metri pe asfalt, sub ochii îngroziţi ai celorlalţi călători. Vatmanul a plecat din staţie, fără să observe că pe lângă tramvaiul care prinde viteză se află un om. Femeia a supravieţuit, dar a ajuns plină de răni la spital.

Rănită la cap şi vizibil speriată, femeia abia mai are putere să vorbească. În mijlocul drumului, martorii îi acordă primul ajutor. Şi o liniştesc până la sosirea Ambulanţei. 

Geanta femeii a rămas între uşile închise ale tramvaiului

Cu doar câteva clipe înainte, a fost la numai un pas de moarte, după ce rămas agăţată între uşile tramvaiului, în mers.

Se grăbea să ajungă la gară, dar, după ce a urcat în vagon, şi-a dat seama că a greşit traseul şi s-a dat repede jos. Chiar în acel moment, uşile s-au închis.

Femeia avea geanta pe umărul stâng. Când a coborât din tramvai, aceasta i-a rămas blocată între uşile mijlocului de transport în comun. Iar acesta a plecat din staţie târând-o câţiva metri.

Reprezentanţii regiei de transport susţin că femeia a apăsat butonul de deschidere a uşilor, după ce vatmanul le-a închis, iar senzorul de pericol funcţionează doar în anumite condiţii.

Femeia târâtă de tramvai are 55 de ani 

Reprezentanţii regiei susţin că "uşile au senzori care sesizează dacă un călător pune piciorul pe treaptă sau se prinde de bară". 

Femeia de 55 de ani a ajuns la spital cu un traumatism la cap şi plină de zgârieturi pe mâini şi picioare.

Vatmanul susţine că nu a văzut-o, pentru că în staţie erau mulţi călători. Bărbatul ar putea răspunde pentru vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Femeie târâtă de tramvai la Iaşi. Vatmanul, acuzat de vătămare