Antena Meniu Search
x

Reconstituire istorică la festivalul cu cavaleri şi domniţe din Sibiu

Este sărbătoare în Sibiu. Oraşul respiră un aer medieval! Zeci de oameni s-au costumat în ţinute de epocă şi au făcut furori pe străzi, sub privirile încântate ale curioşilor. O adevărată reconstituire istorică cu cavaleri şi domniţe.

de Redactia Observator

la 24.08.2019, 11:46

Vezi și

Este sărbătoare în Sibiu. Oraşul respiră un aer medieval! Zeci de oameni s-au costumat în ţinute de epocă şi au făcut furori pe străzi, sub privirile încântate ale curioşilor. O adevărată reconstituire istorică cu cavaleri şi domniţe. Spectacolul stă sub semnul unei vrăji, care va fi dezlegată abia  când se încheie festivalul.

Sibiul a fost cuprins de atmosfera vremurilor de mult apuse. Cavaleri în armuri spectaculoase şi domniţe elegante au luat la pas străzile oraşului. Au defilat până la castel, acompaniaţi de muzica trubadurilor.

Sute de oameni s-au adunat să-i vadă şi să-i fotografieze. Unii au venit chiar de peste hotare. La fel de încântaţi au fost şi cei care au intrat în pielea personajelor de odinioară. 

Ţinutele de epocă au atras toate privirile. Nu puţini au fost cei curioşi să afle povestea din spatele armurilor.

Tema din acest an a festivalului este una inedită: blestemul tinerei vrăjitoare. Spectacolul este, aşadar, o trecere din viaţa reală în cea a fantasmelor.

Festivalul Cetăţi Transilvane a ajuns la a 19-a ediţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Reconstituire istorică la festivalul cu cavaleri şi domniţe din Sibiu