Antena Meniu Search
x

Video Festival cu mâncare şi muzică live în parcul Kiseleff. Ce preparate vor găsi pofticioşii la tarabele evenimentului

Bulevardul Kiseleff este şi în acest weekend centrul gastronomic al Capitalei. Preparate cu arome sud-americane, mediteraneene sau orientale - sunt doar câteva dintre delicatesele care îi aşteaptă pe bucureşteni. Comercianţii au venit cu preparate pentru toate gusturile, dar şi cu preţuri pe măsură. Chiar şi aşa, evenimentul a strâns încă din prima zi mii de pofticioşi. 

de Redactia Observator

la 07.05.2023, 12:09

Vezi și

Mâncarea spaniolă a fost una dintre specialităţile cele mai apreciate la festivalul gurmanzilor. Răzvan şi echipa lui au reuşit să aducă în Capitală o parte din preparatele tradiţionale, de la tapas gustoase până la fructe de mare proaspete şi fripturi tradiţionale. 

Răzvan Iacob, comerciant: Lumea iubeşte mâncarea sănătoasă, peştele, fructele de mare, şi noi avem şi o pescărie cu peşte proaspăt adus direct din Spania, Valencia, suntem destul de căutaţi pe partea de peşte si fructe de mare. Toate sunt mai scumpe mai nou şi au trebuit mărite puţin preţurile din cauza materiei care s-a scumpit la rândul ei, deci e mai scumpă achiziţia, cam cu 20%.

Iar lângă camioneta cu burgeri oamenii au aşteptat zeci de minute ca să-şi facă pofta.

Reporter: Cum ţi se pare preţul?

Pe acelaşi subiect

Client: Probabil destul de mult faţă de un burger din Centrul Vechi, dar merită.

Doar la o rulotă s-au vândut în prima zi de festival, peste 400 de hotdogi. 

Radu Timotei, comerciant: Avem o varietate de hotdogi şi cârnaţi nemţeşti. Avem un cârnat cu caşcaval la interior, acela este cel mai căutat la noi.

După masă oamenii au trecut, bineînţeles, şi pe la rulotele cu deserturi. Iar festivalul nu este doar despre mâncare. La rulota cu bere au fost vândute, ieri, peste 2.000 de pahare. 

Roberto Costache, comerciant: A mers foarte bine astăzi. La un moment dat rămăsesem fără bere, culmea. Un pahar de bere costă 15 lei.

Martor: Mi se pare că bucureştenii au mare nevoie de astfel de ieşiri în natură, de atmosferă, de verdeaţă, e o chestie care ne lipseste intr-o oarecare măsură.

Evenimentul continuă până în seara aceasta, iar atmosfer va fi completată şi de un concert live. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Festival cu mâncare şi muzică live în parcul Kiseleff. Ce preparate vor găsi pofticioşii la tarabele evenimentului