Antena Meniu Search
x

Bărbat din Dolj, reţinut după ce a încercat să fure seiful unei case de pariuri sportive

Un bărbat de 45 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Dolj după ce în noapte de 23 aprilie a pătruns ilegal în interiorul unei agenţii de pariuri sportive şi a încercat să sustragă seiful cu încasări. Din cauza sistemului de alarmă care s-a declanşat, bărbatul nu e reuşit să fure niciun bun, potrivit news.ro.

de Redactia Observator

la 07.05.2023, 11:04

- Shutterstock

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis duminică, printr-un comunicat de presă, că un bărbat de 45 de ani din Craiova a fost reţinut pentru tentativă la furt calificat. 

“În fapt, la data de 24 aprilie, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie, operator în cadrul unei agenţii de pariuri sportive, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că în noaptea de 23/24 aprilie, persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta societăţii, de unde ar fi încercat să sustragă seiful cu încasări”, a transmis IPJ Dolj.

Un bărbat de 45 de ani a fost dus la audieri

“Acesta este bănuit că în noaptea de 23/24 aprilie, ar fi pătruns de două ori, prin efracţie, în incinta societăţii comerciale, de unde ar fi încercat să sustragă seiful cu încasări, însă declanşarea sistemului de alarmă al societăţii l-a determinat pe bărbat să plece fără a sustrage bunuri”, a mai precizat sursa citată. 

El a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova care a decis cercetarea sa sub control judiciar pentru 60 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bărbat din Dolj, reţinut după ce a încercat să fure seiful unei case de pariuri sportive