Festivalul Fructelor de Mare. Bucureștenii, serviți cu trei tone de raci
Preparatele tradiţionale româneşti au fost înlocuite cu. fructe de mare. Timp de trei zile, bucureştenii pofticioşi pot încerca raci, creveţi, caracatiţă sau zacuscă de peşte la Festivalul Fructelor de Mare. Cei mai buni bucătari se vor strădui să îi mulţumească
Preparatele tradiţionale româneşti au fost înlocuite cu. fructe de mare. Timp de trei zile, bucureştenii pofticioşi pot încerca raci, creveţi, caracatiţă sau zacuscă de peşte la Festivalul Fructelor de Mare. Cei mai buni bucătari se vor strădui să îi mulţumească
Chiar dacă, de obicei, pastrama şi micii sunt în topul preferinţelor, românii ar încerca şi fructele de mare. Raci a vrut să guste toată lumea. Trei tone vor prepara bucătarii. Şi nu oricum. Secretul stă în mirodenii.
Paella a înlocuit sarmalele, iar frigăruile de creveţi au sfârâit pe grătar în locul celor de pui. O porţie de raci costă 35 de lei, iar una de hamsii, 10 lei.
Fructele de mare sunt pe creştere care şi nişă în România, aşa că omul vrea să guste din toate. Festivalul Fructelor de Mare este la a patra ediţie şi ţine până mâine seară la ora 22.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰