Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Festivalul Sarmalelor de la Salonta a ajuns la cea de-a opta ediţie

15.000 de sarmale au fost pregătite în acest weekend la Salonta, în județul Bihor. Zece echipe de bucătari din localităţile învecinate și-au încins ceaunele, au tocat carnea și au pregătit compoziția ca să facă cele mai bune sarmale.

de Redactia Observator

la 13.12.2016 , 09:50

15.000 de sarmale au fost pregătite în acest weekend la Salonta, în județul Bihor. Zece echipe de bucătari din localităţile învecinate și-au încins ceaunele, au tocat carnea și au pregătit compoziția ca să facă cele mai bune sarmale.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Festivalul Sarmalelor de la Salonta a ajuns la cea de-a opta ediţie