Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Festivalul Spotlight 2024. Clădiri emblematice din București îi așteaptă pe spectatori într-o călătorie vizuală

Centrul capitalei prinde viaţă în aceste seri de weekend la Festivalul Internațional al Luminii - Spotlight. Într-un cadru de promenadă, sunt amplasate instalații luminoase, iar pe câteva clădiri istorice vor putea fi admirate spectacole 3D de video mapping. Pe Calea Victoriei, tinerii s-au simţit ca la discotecă.

de Redactia Observator

la 12.10.2024 , 20:52

Calea Victoriei este neîncăpătoare pentru miile de oameni ieşiţi la promenadă pentru a descoperi surprizele oferite de ce-a de-a 8-a ediţie a festivalului Spotlight. Cele mai emblematice clădiri din București îi așteaptă pe spectatori într-o călătorie vizuală, în care fiecare colț al traseului devine o adevărată opera de artă. 

"Bucureștenii au devenit prietenii acestui festival, se bucură foarte tare să vadă instalațiile, video mapping-urile. Artiști importanți din România dar și din Franța, anul acesta avem o conexiune foarte importantă cu Franța", declară Mihaela Păun, organizator.

Calea Victoriei a devenit ring de dans

Vezi și

Puterea vindecătoare a naturii a fost portretizată simbolic printr-o instalaţie luminoasă cu 120 de lămpi ce adăpostesc plante medicinale conservate. De la festival nu a putut lipsi nici muzica, cu un glob disco instalat în mijlocul străzii. Calea Victoriei a devenit ring de dans.

"Lumea așteaptă cumva perioada aceasta în care se întunecă mult mai repede că să poată beneficia de cât mai multe ore de expunere. În trei zile vom avea un milion de oameni", adaugă Mihaela Păun, organizator.

Cei care își doresc să participe la festival mai au timp să o facă până mâine seară. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi s-a cerut vreodată şpagă în spitale?
Observator » Evenimente » Festivalul Spotlight 2024. Clădiri emblematice din București îi așteaptă pe spectatori într-o călătorie vizuală