Antena Meniu Search
x

Video Festivalul Summer in the City s-a amânat. Ce se întâmplă cu biletele cumpărate de fani pentru concertul lui Robbie Williams

Mult aşteptatul festival, Summer in the City, care urma să aibă loc în 3 şi 4 iunie la Bucureşti, s-a amânat. Astfel, fanii Robbie Williams mai au de aşteptat până în august pentru a-şi vedea idolul. Iar aceasta nu este singura modificare. Artistul Sam Smith a anunţat că nu va mai veni deloc în România. În locul lui, pe afiş a apărut un al nume important din industria muzicală: cântăreţul Jason Derulo.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 26.05.2023, 17:30

Vezi și

Cu o săptămână înainte de marele eveniment, fanii lui Robbie Williams au fost anunţaţi că artistul nu va mai urca pe scena din Piaţa Constituţiei pe 3 iunie. Festivalul Summer in the City, aflat la prima ediţie în Capitală, a fost amânat pentru data de 19 august. Pe lângă Robbie Williams, în a doua zi de festival ar fi urmat să urce pe scenă şi celebrul Sam Smith. Artistul a anunţat, însă, că nu va mai concerta deloc în această vară la Bucureşti.  

Robbie Williams a concertat la Bucureşti în anul 2015

"Acest festival a fost în picioare şi îl ţinem în picioare în continuare şi nu vrem sub nicio formă să îl anulăm, pentru că nu avem de ce. Artiştii îşi doresc foarte mult să vină, au fost nişte schimbări logistice şi de producţie", a declarat Denise Săndulescu, organizator Summer in the City Festival. Sam Smith şi-a anulat recent şi alte pectacole din turneul său eruopean. Festivalul Summer in the City nu a suferit schimbări doar în privinţa programului, ci şi în privinţa artiştilor care vor urca pe scenă. În locul lui Sam Smith, pe afiş a fost adăugat un alt nume important: Jason Derulo.

Fanii care şi-au cumpărat bilete la festival au fost anunţaţi că le vor putea folosi în luna august. Preţul acestora porneşte de la 369 de lei şi poate ajunge la peste 1500. Pe aceeaşi scenă, în cele două zile de festival vor mai urca şi alţi artişti precum Calum Scott, Editors sau Abby Roberts. Ultima oară, Robbie Williams a concertat la Bucureşti în anul 2015.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Festivalul Summer in the City s-a amânat. Ce se întâmplă cu biletele cumpărate de fani pentru concertul lui Robbie Williams