Antena Meniu Search
x

Fetele care au murit în accidentul din Năsturelu se întorceau de la un bar. Care este starea singurei supraviețuitoare a tragediei

Noi detalii ies la iveală în cazul cumplitului accident de la Năsturelu care a curmat viața a trei fete cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani.

Noi detalii ies la iveală în cazul cumplitului accident de la Năsturelu care a curmat viața a trei fete cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani.

Potrivit unor surse, în momentul accidentului, fetele se întorceau de la un bar din Năsturelu.

Ele se îndreptau către casă, în orașul Zimnicea, atunci când s-a produs nenorocirea.

Mădălina Mihaela, Maria A. și Maria P. au murit pe loc în urma cumplitului accident de la Năsturelu, în timp ce o a patra fată a supraviețuit impactului și a ajuns în stare gravă la spital.

Pe acelaşi subiect

Potrivit ultimelor informații, singura supraviețuitoare a tragediei a fost transferată, la cererea familiei, de la Spitalul Județean de Urgență Alexandria la Spitalul de Urgență 'Profesor Doctor Dimitrie Gerota' din București.

Conform medicilor, starea ei de sănătate este stabilă.

Trei fete au murit in accidentul de la Nasturelu

Având în vedere că cele patru fete se întorceau la ora 02.00 de la barul din Năsturelu, nu este exclus ca șoferița să fi consumat băuturi alcoolice.

Totuși, polițiștii rutieri au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs nenorocirea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Fetele care au murit în accidentul din Năsturelu se întorceau de la un bar. Care este starea singurei supraviețuitoare a tragediei