Antena Meniu Search
x

Medicii care au intervenit la tragedia din Teleorman au rămas șocați: 'O gardă încărcată de durere. Ce poți spune familiilor?'

Medicii care au intervenit la tragedia cumplită produsă noaptea trecută în localitatea Năsturelu din județul Teleorman, în urma căreia trei fete au murit pe loc, au rămas șocați.

Trei fete au murit în urma unui accident în Năsturelu, județul Teleorman
Trei fete au murit în urma unui accident în Năsturelu, județul Teleorman - Arhivă

Medicii care au intervenit la tragedia cumplită produsă noaptea trecută în localitatea Năsturelu din județul Teleorman, în urma căreia trei fete au murit pe loc, au rămas șocați.

Atât medicii, cât și asistentele, au postat mesaje emoționante pe Facebook după ce au intervenit în cazul accidentului și nu au mai putut face nimic pentru a salva viața a trei tinere.

'Doamne, prea multa suferință...! O garda încărcată de durere... o noapte , o secunda în care trei adolescente și-au pierdut viața într-un groaznic accident....cumplit...cumplit! Ce poți spune familiilor? Nu sunt cuvinte ...doar lacrimi...', a scris o asistentă pe rețeaua de socializare.

Trei fete cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani și-au pierdut viața, noaptea trecută, într-un cumplit accident în Năsturelu, județul Teleorman.

O a patra fată se zbate între viață și moarte la Spitalul Județean de Urgență Alexandria.

Potrivit primelor informații, una dintre tinere, aflată la volanul unui autoturism, a pierdut controlul mașinii într-o curbă și a intrat în plin într-o clădire.

În urma impactului devastator, trei fete au murit pe loc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Medicii care au intervenit la tragedia din Teleorman au rămas șocați: 'O gardă încărcată de durere. Ce poți spune familiilor?'