Antena Meniu Search
x

A murit și șoferița care a provocat nenorocirea de pe DN 22 Constanța-Tulcea. Andra era însărcinată (Video)

Șoferița de 24 de ani care, seara trecută, a pierdut controlul volanului, a intrat cu mașina pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu un autoturism care circula regulamentar pe DN 22, între Constanța și Tulcea, a murit în această dimineață.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.06.2020, 19:29

A murit și șoferița care a provocat nenorocirea de pe DN 22 Constanța- Tulcea. Fata era însărcinată - Facebook / focuspress.ro / ISU Tulcea
  • Vasilica era pasager în mașină și a murit la scurt timp după producerea accidentului.
  • În această dimineață, s-a stins și prietena ei, Andra, care era însărcinată.

Fata se afla în mașină împreună cu prietena ei, Vasilica, în momentul tragediei.

În urma impactului devastator, tânăra de 24 de ani și celălalt șofer, de aceeași vârstă, au fost grav răniți și transportați la spitalul din Constanța. 

Pentru Vasilica nu s-a mai putut face nimic. Fata de 25 de ani, care era pasager în mașină, a fost declarată decedată la locul accidentului.

Iar în această dimineață, s-a stins și prietena ei, Andra Iuliana, care era însărcinată.

Șoferița de 24 de ani a pierdut lupta cu viața, deși medicii au făcut tot ce a fost posibil pentru ea. Din păcate, nici copilul ei nu a putut fi salvat. Inima acestuia nu mai bătea când mama lui a fost adusă la spital.

Reamintim că, seara trecută, un accident teribil s-a produs pe DN22, între Constanța și Tulcea.

Nenorocirea a avut loc în jurul orei 19.00.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, "în seara zilei de 11 iunie, o femeie de 24 de ani din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DN22-E87 (limită cu județul Constanta) nu a adaptat viteza condițiilor de drum (carosabil umed), a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un auto condus de un bărbat de 24 de ani, din Tulcea. În urma accidentului au rezultat rănirea conducătorilor auto si decesul unei tinere de 25 de ani, din Tulcea, pasager în primul auto​", a transmis IPJ Tulcea.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor cauzelor producerii accidentului.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » A murit și șoferița care a provocat nenorocirea de pe DN 22 Constanța-Tulcea. Andra era însărcinată (Video)