Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O fetiţă de 2 ani a murit, sora ei mai mare e în comă, un şofer a dat peste ele cu maşina la Piatra, în Teleorman

O fetiţă de 2 ani a murit, sora ei mai mare e în comă, după ce un şofer a dat peste ele cu maşina la Piatra, în Teleorman. Şoferul e şi el rănit, fiind transportat la spital.

de Cosmin Stăniloiu

la 22.05.2019 , 22:26

O fetiţă de 2 ani a murit, sora ei mai mare e în comă, un şofer a dat peste ele cu maşina la Piatra, în Teleorman Fotografie cu caracter ilustrativ - Facebook

O fetiţă de 2 ani a murit, sora ei mai mare e în comă, după ce un şofer a dat peste ele cu maşina la Piatra, în Teleorman. Şoferul e şi el rănit, fiind transportat la spital.

Cele două surori se aflau pe trotuar în momentul în care au fost loviţi de maşina scăpată de sub controlul şoferului. Accidentul s-a produs în seara zilei de miercuri, e DN65E, în localitatea Piatra, judeţul Teleorman. 

Şoferul unui autoturism  "ar fi vrut sa evite un obstacol, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a pătruns pe trotuar, unde se aflau 2 minori, de 2 ani şi 7 ani pe care i-a acroşat. În urma evenimentului, minorul de 2 ani a decedat iar celălat este în stare gravă.", transmite IPJ Teleorman. 

Articolul continuă după reclamă

Este vorba despre două fetiţe, surori. Conform ISU Teleorman, la faţa locului salvatorii au acordat primul ajutor la trei victime, un adult şi doi copii. Fetiţa de doi ani a fost resuscitată, însă fără niciun rezultat pozitiv. 

Sora ei mai mare a fost dusă în comă la spital, iar şoferul a suferit şi el mai multe leziuni.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » O fetiţă de 2 ani a murit, sora ei mai mare e în comă, un şofer a dat peste ele cu maşina la Piatra, în Teleorman