Antena Meniu Search
x

Foto Fetiță de 10 ani, izbită violent de o maşină pe DN67, în Vâlcea. Copila a suferit răni grave. Traficul, oprit în zonă

O fetiță de 10 ani a fost lovită de o maşină condusă de un şofer de 50 de ani la ieșirea din Râmnicu Vâlcea spre Horezu. Copila a suferit răni grave, dar este conştientă. Traficul rutier este oprit în zonă. 

de Redactia Observator

la 17.08.2023, 12:20

Fetiță de 10 ani, izbită violent de o maşină pe DN67, în Vâlcea. Copila a suferit răni grave. Traficul, oprit în zonă
Fetiță de 10 ani, izbită violent de o maşină pe DN67, în Vâlcea. Copila a suferit răni grave. Traficul, oprit în zonă

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN 67 Râmnicu Vâlcea-Horezu, la ieșire din municipiul Râmnicu Vâlcea, un autoturism a acroșat o copilă de 10 ani.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, dar nu consumase alcool

Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a constatat că un bărbat de 50 de ani, din localitatea Mădulari, care conducea un autoturism pe DN 67, a acroșat o minora care se angajase în traversarea părții carosabile. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Fata a suferit răni grave, dar este conștientă. La ora transmiterii știrii, fetița este evaluată medical. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, pentru efectuarea cercetării la fața locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Fetiță de 10 ani, izbită violent de o maşină pe DN67, în Vâlcea. Copila a suferit răni grave. Traficul, oprit în zonă