Antena Meniu Search
x

Fetiţa de 12 ani din Buzău, dată dispărută de tată, găsită de poliţie în Suceava, acasă la mamă. Unul dintre vecini ar fi transportat-o cu maşina 

Copila de 12 ani din Buzău, care a plecat de acasă marţi şi nu s-a mai întors, a fost găsită în Suceava. Poliţiştii au fost alertaţi iniţial de tată. 

de Redactia Observator

la 25.04.2023, 16:24

Update: Minora în vârstă de 12 ani, căutată de poliţişti după ce a plecat de acasă marţi dimineaţă, a fost găsită la Liteni, în judeţul Suceava, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

Potrivit unor surse, minora locuia alături de tatăl şi bunica sa în localitatea Calvini din judeţul Buzău, iar marţi dimineaţă s-ar fi urcat de bună voie într-o maşină. În urma cercetărilor, fata a fost găsită alături de mama sa la o locuinţă din judeţul Suceava. Se pare că unul dintre vecinii mamei sale ar fi transportat-o cu maşina, detalii ce urmează a fi stabilite de către anchetatori.

"Minora a fost depistată. Din primele discuţii purtate cu aceasta nu a reieşit să fi fost victima vreunei infracţiuni, de la momentul plecării de la domiciliu", a transmis IPJ Buzău.

Potrivit IPJ Buzău, marţi, în jurul orei 11.00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Cislău au fost sesizaţi cu privire la faptul că Alexandra Ştefania Mihăilă, de 12 ani, ar fi plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit, potrivit News.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii au demarat de îndată verificări şi activităţi specifice de căutare a minorei dispărute.

Semnalmentele fetei dispărute

Fata căutată are aproximativ 1,20 m înălţime, 40 de kilograme, culoarea părului şaten, ten deschis şi ochi căprui. La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu geacă cu glugă de culoare închisă, pantaloni roz, pantofi sport albi. Ultima dată, minora a fost văzută în această dimineaţă, în jurul orei 08.30.

Minora locuia cu tatăl şi bunica ei în localitatea Calvini, iar mama acesteia s-ar fi mutat la Suceava după ce a divorţat. Fata s-a îmbrăcat dimineaţă şi a plecat de la domiciliu fără a anunţa pe nimeni iar nişte săteni au văzut-o în jurul orei 8.30 urcându-se într-un autoturism.

Poliţiştii transmit persoanelor care deţin informaţii ce pot conduce la găsirea fetei să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Fetiţa de 12 ani din Buzău, dată dispărută de tată, găsită de poliţie în Suceava, acasă la mamă. Unul dintre vecini ar fi transportat-o cu maşina