Antena Meniu Search
x

Video Fetiţă de 4 ani din Tulcea, sfâşiată de un câine de luptă jumătate pitbull, jumătate rottweiler. Bunica a salvat-o pe copilă în ultima clipă

Scene de groază s-au întâmplat în curtea unei femei din judeţul Tulcea. Nepoţica ei, de 4 ani, a fost sfâşiată de un câine de luptă. Animalul a fugit din casa de peste drum şi s-a dus glonţ către fetiţă. Copila a fost desfigurată şi va avea nevoie de mai multe operaţii. Vă avertizăm, urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 25.11.2021, 19:17

Vezi și

Bunica este cea care a scos-o din colţii câinelui care se năpustise asupra copilei de 4 ani. Dacă ar mai fi întârziat câteva clipe, nu ar mai fi scăpat cu viaţă. Patrupedul agresiv a ieşit din curtea de peste drum şi a sărit pur şi simplu asupra fetiţei care se juca lângă casa bunicilor. "Era descalpată, cu o sângerare majoră, cu un traumatism la nivelul urechii, cu o plagă cu evisceraţie la nivelul obrazului", a declarat asistenta de pe ambulanţă. "S-a stabilizat si s-a direcţionat către serviciul de urgenţă Galaţi pentru tratament de specialitate", a declarat Vasilica Dascălu, manager spital orăşenesc Măcin.

Câinele are sânge de Pitbull şi Rottweiler. Proprietarul, amendat cu 200 de lei

La spitalul de copii din Galaţi, fetiţa se luptă pentru viaţă. "S-a intrat în sala de operaţie, colegii mei au stat 6 ore în sală", a declarat Iuliana Moraru, medic la Spitalul de Copii din Galaţi. Micuţa a supravieţuit, dar va avea nevoie de mai multe operaţii şi grefe de piele. Câinele are sânge de Pitbull şi Rottweiler. Nimeni nu ştie cum a ajuns periculosul animal din curtea vecinilor de peste drum tocmai în locul unde era micuţa.

Deocamdată, proprietarul animalului a fost amendat cu 200 de lei, însă cercetările poliţiei continuă. "Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a declarat Ioana Nanu, pdc IPJ Tulcea.

Pe acelaşi subiect

Caz similar şi în judeţul Vâlcea

Şi în judeţul Vâlcea o femeie a fost muşcată de câini. Nu a supravieţuit atacului. "Am avut o mamă harnică şi ne-a terminat-o, şi ce ne-om face?", a declarat fiica victimei. Cei doi ciobăneşti ai vecinilor au sărit pe bătrâna de 75 de ani intrată pe teritoriul lor şi au sfâşiat-o. Proprietarul nici nu ar fi avut cum s-o ajute.

În curtea casei lui, totul ar fi trebuit să fie în ordine, iar câinii legaţi. Aşa ştia şi bătrâna care le-a căzut pradă. Nu i-a fost teamă să intre neanunţată la vecini să-şi recupereze cocoşul care zburase peste gard. Câinii scăpaţi din lanţ au muşcat-o de mâini şi de picioare.  

"Era în stare de inconştienţă, nu respira, era în stop cardio respirator, s-au început manevrele de resuscitare, din nefericire, fără rezultat", a declarat Cătălin Popescu, purtător de cuvânt ISU Vâlcea. Este un alt caz care se încheie cu un dosar de ucidere din culpă. Şi cam atât, deocamdată. Câinii au rămas în lanţ şi vor fi eutanasiaţi numai dacă medicii veterinari iau decizia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Fetiţă de 4 ani din Tulcea, sfâşiată de un câine de luptă jumătate pitbull, jumătate rottweiler. Bunica a salvat-o pe copilă în ultima clipă