Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 6 ani din Piteşti a ajuns la spital, după ce a fost muşcată de un câine. Copila se afla cu părinții într-o vizită la nişte prieteni

O fetiță de șase ani a ajuns la spital, după ce a fost mușcată de un câine în timp ce se afla cu părinții la niște prieteni.

de Redactia Observator

la 22.06.2023, 13:25

Vezi și

„În seara zilei de 21 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că o minoră de 6 ani ar fi suferit leziuni după ce a fost mușcată de un câine, fiind necesar transportul acesteia la spital pentru îngrijiri”, anunță IPJ Argeș.

În vizită la prieteni

Polițiștii au stabilit că fetița se afla în vizită, împreună cu părinții, la cunoștințe, aceasta fiind mușcată de câinele deținut de persoanele la care se aflau în vizită.

„Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată în finalul comunicatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Fetiţă de 6 ani din Piteşti a ajuns la spital, după ce a fost muşcată de un câine. Copila se afla cu părinții într-o vizită la nişte prieteni