Antena Meniu Search
x

Fetiţă de doar 9 ani din Dolj, violată de propriul bunic. Bărbatul de 67 de ani, arestat pentru 24 de ore

Incident revoltător într-o comună doljeană. Un bărbat de 67 de ani a fost reţinut de Poliţia din Melineşti, după ce au fost sesizaţi că acesta şi-ar fi violat nepoata de doar 9 ani. 

de Redactia Observator

la 17.12.2022, 13:09

O fetiță de 9 ani, abuzată sexual de bunic, în Dolj - Shutterstock

"În dimineața zilei de 16 decembrie a.c., polițiștii Secției nr.1 Poliție Rurală Melinești au fost sesizați cu privire la faptul că, o minoră de 9 ani, din comuna Coțofenii din Față, ar fi fost violată de bunicul patern. În seara zilei de 16 decembrie a.c., ora 23.00, polițiștii Secției nr.1 Poliție Rurală Melinești au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 67 de ani, din comuna Coțofenii din Față, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și agresiune sexuală. ", transmite IPJ Dolj.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, iar în urma cercetărilor au stabilit că în noaptea de 13/14 decembrie a.c., bărbatul de 67 de ani, bunicul patern, la locuința acestuia din comuna Coțofenii din Față, ar fi exercitat acte de agresiune sexuală asupra nepoatei sale de 9 ani, în sensul că ar fi pipăit-o pe aceasta în zonele intime.

Fetiţa de 9 ani, violată de propriul bunic

În noaptea de 14/15 decembrie, în aceeași locuință, prin constrângere și profitând de imposibilitatea minorei de a se apăra, bărbatul ar fi exercitat acte specifice infracțiunii de viol, folosindu-se de deget. 

Bărbatul a fost condus la audieri, iar în urma probatoriului administrat polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și agresiune sexuală, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de Reporterul Observator Cristina Oprea - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Fetiţă de doar 9 ani din Dolj, violată de propriul bunic. Bărbatul de 67 de ani, arestat pentru 24 de ore