Antena Meniu Search
x

Copilă de 5 ani, dată dispărută în Tulcea. Fetița nu a mai găsit drumul spre casă, de la grădiniță

Astăzi, o fetiță de numai 5 anișori a fost dată dispărută de familie, în municipiul Tulcea. Copila a plecat de la grădiniță, în jurul orei 11.00, însă nu a mai ajuns acasă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.09.2020, 15:13

Fetița de 5 ani dispărută în Tulcea a fost găsită de jandarmi
Copilă de 5 ani dispărută în Tulcea, de la grădiniță. Fetița nu a mai găsit drumul spre casă - tulceanoastra.ro
  • Micuța s-a rătăcit în drum spre casă.
  • După câteva ore de căutări, a fost găsită de jandarmi și predată în siguranță părinților.

După ce dispariția fetei a fost sesizată la 112, o echipă de jandarmi a plecat în căutarea micuței.

După căteva o ore, fata a fost găsită pe o stradă din oraș. Copila se întorcea de la grădiniță, doar că s-a rătăcit și nu a mai găsit drumul către casă.

"Astăzi, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost sesizați prin intermediul Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la dispariția unei minore în vârstă de 5 ani, din municipiul Tulcea, care, nu a mai ajuns acasă, ultima dată fiind văzută la grădiniţă, în jurul orei 11:00.

Imediat după primirea sesizării, semnalmentele minorei au fost comunicate jandarmilor aflați în dispozitivul de ordine și siguranță publică. 

În urma activităților de căutare desfășurate de jandarmi, în jurul orei 13:00, minora a fost identificată pe strada Păcii, din municipiul Tulcea. Aceasta se întorcea de la grădiniță, însă s-a rătăcit și nu a mai găsit drumul către casă", au transmis jandarmii tulceni, potrivit tulceanoastra.ro.

Fetița de 5 ani a fost găsită și predată în siguranță familiei.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Copilă de 5 ani, dată dispărută în Tulcea. Fetița nu a mai găsit drumul spre casă, de la grădiniță